• SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation

SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation

Met SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation biedt u uw leerlingen het hele jaar de mogelijkheid buiten op het speelplein bidons te vullen. De watertap is voorzien van een filter, waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Dankzij een poedercoating met marine grade RVS 316 is het SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation bestand tegen alle weersinvloeden.

Met SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation biedt u uw leerlingen het hele jaar de mogelijkheid buiten op het speelplein bidons te vullen en creëert u een PET vrije schoolomgeving. Dankzij een poedercoating met marine grade RVS 316 is het COOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation bestand tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor de muurmontage voorkomt u tevens onnodig en duur graaf- en aansluitwerk en maakt u de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. De laminaire uitstroom van water voorkomt het spetteren van water. Door het slimme design en de top kwaliteit materialen bent u de komende jaren gegarandeerd van een hygiënisch watertappunt op het schoolplein.

De watertap wordt voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. De watertoevoer van het watertappunt wordt aangesloten op de waterleiding uit school, zo is de watertoevoer zelf te reguleren.

Het watertappunt wordt geleverd inclusief begeleiding van SCOOLWATER en een SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor leerlingen herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation

 • Zuivering

  Microfiltratie door middel van het 2 in 1 filter

 • Toepasbaarheid

  schoolpleinen

 • Supplies

  SCOOLWATER bidons

 • Afmeting

  81,3 x 25,4 x 48,6 cm (hxbxd)