Dispenser recycling

#méérdanlogisch.

Gebruikte dispensers verdienen een nieuw leven. Recycling en hergebruik zijn voor Ological dan ook belangrijke aandachtspunten. BlackSatino dispensers zijn gemaakt van gerecycled kunststof, worden CO₂-neutraal geproduceerd met 100% groene stroom en zijn als enige ter wereld Cradle to Cradle-gecertificeerd.

Recycling voor de toekomst

Recycling voor de toekomst

Ological vindt het belangrijk om duurzaam om te gaan met grondstoffen. We kiezen daarom voor producten waarbij zoveel mogelijk gerecyclede, en zo min mogelijk nieuwe grondstoffen worden gebruikt. Kies je voor bruikleen van Ological dispensers? Dan kies je voor de meest duurzame oplossing! Je kunt rekenen op een correcte recycling van de huidige dispensers. Wij gaan voor een langdurige samenwerking om het onnodig vervangen van goede dispensers te voorkomen.

Gebruikte dispensers zijn geschikt om te recyclen

Gebruikte dispensers zijn geschikt om te recyclen

Ological biedt de meest duurzame keuze in dispensers. Onze BlackSatino dispensers zijn CO₂-neutraal en worden gemaakt met 100% groene stroom. Na installatie van de nieuwe dispensers, neemt Ological je oude dispensers retour. Ook deze recyclen wij. Op die manier kunnen dispensers oneindig worden gebruikt. Doordat onze dispensers vrij zijn van elektronica en batterijen, zijn deze niet alleen heel duurzaam, maar ook eindeloos storingsvrij.

Een unieke kringloop

Een unieke kringloop

De BlackSatino dispensers worden circulair geproduceerd en gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Nadat wij uw oude dispensers hebben verzameld worden deze tot granulaat verwerkt. Dit zijn kleine korrels van plastic die als grondstof gebruikt worden voor het produceren van nieuwe dispensers. Voor de verwerking gebruikt Ological 100% groene stroom, een eigen hoog rendement stoomketel en eigen waterzuivering. Hierdoor zijn al onze dispensers CO₂-neutraal. De BlackSatino dispensers hebben een prachtig zwart of wit design. Alle gebruikte grondstoffen zijn Cradle to Cradle-gecertificeerd en dus veilig voor mens en milieu. Door gebruik te maken van Ological producten creëer je jouw eigen unieke kringloop!

Advies over de inrichting van toiletruimtes?

Maak een afspraak. Onze specialist komt graag bij je langs om de toiletruimtes én jullie wensen te inventariseren.