Luchtverfrisser wisselen

#méérdanlogisch.

Niets is zo vervelend als een toilet met nare luchtjes. Een aangename geur versterkt de beleving van een schoon en hygiënisch toilet. Maak kennis met de luchtverfrissers van Ological, bestaande uit de geuren Qlash, SparQ en Assorti (verzameling van geuren). Deze vullingen worden geplaatst in compacte dispensers met een mooi design. Deze dispensers komen tot hun recht in iedere toiletruimte.

Met enkel het plaatsen van een luchtverfrisser ben je er niet. Het is ook zaak om de vullingen van de luchtverfrisser geregeld te vervangen, zodat je altijd verzekerd bent van een frisse lucht in de toiletruimte. Ological ondersteunt je hierbij met de dienst ‘luchtverfrisser wissel’. Ontdek hier de mogelijkheden.

luchtverfrisser_zwart_black_satino

Hoogwaardige dispensers en vullingen

De luchtverfrissers van Ological bestaan uit een dispenser met vulling. De dispenser is compact en voorzien van een elegant design. De dispensers werken zonder elektronica of batterijen en zijn dus storingsvrij. Bovendien zijn de BlackSatino gemaakt van gerecyclede materialen. In de dispensers plaatsen wij de vullingen, verkrijgbaar in diverse geuren. Onze vullingen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geven langdurig een aangename geur af. Deze geur wordt niet in het rond gesprayd, zodat er ook geen onnodig vocht op de muren komt.

Doorlopend een frisse geur

Doorlopend een frisse geur

De vullingen van Ological gaan extra lang mee, maar moeten uiteindelijk ook wel vervangen worden. Voor schoonmakers zijn deze lage wisselfrequentie lastig bij te houden. Om te voorkomen dat de wissel pas plaatsvindt wanneer de vulling al leeg is, is het dus belangrijk de luchtverfrisser met Ological-dienstverlening af te nemen. Onze servicemedewerker komt iedere twee maanden langs en vervangt hierbij de vullingen in de dispenser. Zo vindt er een tijdige wissel plaats en ruikt het toilet doorlopend fris en aangenaam.

Luchtverfrisser_vervangen_duurzame_toilethygiene

Je hebt er geen omkijken naar

De meeste toiletgebruikers storen zich aan vieze toiletluchtjes. Voorkom deze ergernis eenvoudig door gebruik te maken van de dienst ‘luchtverfrisser wissel’ van Ological! Je hebt hier geen omkijken naar. Onze gekwalificeerde servicemedewerkers werken discreet en efficiënt, zodat je hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. De wisseling wordt altijd gecombineerd met eventuele andere servicewerkzaamheden, zoals de dienstverlening dameshygiëne.

Toiletbezoekers altijd een goede eerste indruk bezorgen?

Onze specialist adviseert je graag over onze dispensers en de dienstverlening.