Luchtverfrisser wisselen

#méérdanlogisch.

Niets is zo vervelend als een toilet met nare luchtjes. Een aangename geur versterkt de beleving van een schoon en hygiënisch toilet. Maak kennis met de luchtverfrissers van Ological, bestaande uit de geuren Qlash, SparQ en Assorti (verzameling van geuren). Deze vullingen worden geplaatst in compacte dispensers met een mooi design. Deze dispensers komen tot hun recht in iedere toiletruimte.

Met enkel het plaatsen van een luchtverfrisser bent u er niet. Het is ook zaak om de vullingen van uw luchtverfrisser geregeld te vervangen, zodat u altijd verzekerd bent van een frisse lucht in de toiletruimte. Ological ondersteunt u hierbij met de dienst ‘luchtverfrisser wissel’. Ontdek hier de mogelijkheden.

luchtverfrisser_zwart_black_satino

Hoogwaardige dispensers en vullingen

De luchtverfrissers van Ological bestaan uit een dispenser met vulling. De dispenser is compact en voorzien van een elegant design. De dispensers werken zonder elektronica of batterijen en zijn dus storingsvrij. Bovendien zijn de Satino Black gemaakt van gerecyclede materialen. In de dispensers plaatsen wij voor u de vullingen, verkrijgbaar in diverse geuren. Onze vullingen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geven langdurig een aangename geur af. Deze geur wordt niet in het rond gesprayd, zodat er ook geen onnodig vocht op uw muren komt.

Luchtverfrisser_dispenser_zwart_black_satino

Doorlopend een frisse geur

De vullingen van Ological gaan extra lang mee, maar moeten uiteindelijk ook wel vervangen worden. Voor uw schoonmaker is deze lage wisselfrequentie lastig bij te houden. Om te voorkomen dat de wissel pas plaatsvindt wanneer de vulling al leeg is, is het dus belangrijk de luchtverfrisser met Ological-dienstverlening af te nemen. Onze servicemedewerker komt iedere twee maanden langs en vervangt hierbij de vullingen in uw dispenser. Zo vindt er een tijdige wissel plaats en ruikt uw toilet doorlopend fris en aangenaam.

Luchtverfrisser_vervangen_duurzame_toilethygiene

U heeft er geen omkijken naar

De meeste toiletgebruikers storen zich aan vieze toiletluchtjes. Voorkom deze ergernis eenvoudig door gebruik te maken van de dienst ‘luchtverfrisser wissel’ van Ological! U heeft hier geen omkijken naar. Onze gekwalificeerde servicemedewerkers werken discreet en efficiënt, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. De wisseling wordt altijd gecombineerd met eventuele andere servicewerkzaamheden, zoals de dienstverlening dameshygiëne.

Toiletbezoekers altijd een goede eerste indruk bezorgen?

Onze specialist adviseert u graag over onze dispensers en de dienstverlening.