All-in service Quickly Cupwasher

#méérdanlogisch.

Als specialist op het gebied van duurzame facilitaire oplossingen en watervoorzieningen servicen wij inmiddels ruim 2800 bedrijven in Nederland. Dankzij onze onderhoudsservice zijn onze klanten verzekerd van zorgeloos gebruik van onze producten en verlengen wij de levensduur van al onze wateroplossingen. Ook voor de Quickly Cupwasher leveren wij een All-in Service oplossing. Voor een vast bedrag per maand, volledig ontzorgd. Ook dat is helder bij Ological.

Quickly: 1. Installatie

1. Installatie

Vóór de installatie van de Quickly Cupwasher bespreken we de praktische situatie zodat we zeker weten dat we de machine goed en snel kunnen installeren.Om de Quickly te kunnen installeren zijn de volgende drie zaken nodig: een wateraansluiting, een waterafvoer en een stroomvoorziening. In de meeste keukens en pantry's is dit allemaal al aanwezig. Vervolgens plannen we een afspraak in en zorgen onze professionele monteurs voor de installatie. Na installatie ontvang je een korte gebruiksinstructie en daarna is jouw Quickly Cupwasher direct klaar voor gebruik.

Quickly: 2. Navullingen

2. Navullingen

Speciaal voor de Quickly Cupwasher is er een biologisch afbreekbaar afwasmiddel ontwikkeld. Bij de installatie worden ook direct de navullingen meegeleverd. Het aantal hiervan is afgestemd op het aantal gebruikers en inbegrepen in je abonnement. Zo heb je nergens omkijken naar en kan je snel gebruik maken van jouw Quickly.

Quickly: 3. Onderhoud

3. Onderhoud

Jaarlijks geven wij je Quickly een onderhoudsbeurt. Tijdens dit onderhoud controleren wij de werking van de machine en maken we deze kalkvrij. We vervangen het kalfilter en controleren de afvoer. Alle aansluitingen worden nagelopen en de afvoerslang wordt doorgespoten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw Quickly in optimale staat blijft. Overhoopt toch extra onderhoud nodig? Dan bieden wij een kosteloze storingsdienst. Dit is allemaal inbegrepen in het vaste maandbedrag. Zo kun je altijd gebruik blijven maken van jouw Quickly.

Geen verrassingen met de All-in Service

Met de All-in Service voor de Quickly Cupwasher ben je volledig ontzorgd. We bieden drie pakketten aan. Zo is er altijd een passend pakket afgestemd op het aantal gebruikers. Alle pakketten zijn inclusief vijf jaar garantie op de Quickly, jaarlijks of 2x per jaar onderhoud en een vast aantal flacons reinigingsmiddel. Dit allemaal vanaf € 12,50 per week. Naast het weekbedrag betaal je eenmalig voor installatie en geldt er een borg. Deze borg krijg je retour bij het einde van de looptijd van je contract. Verder zijn er geen extra of verborgen kosten. Ook dat is helder bij Ological. 

infoblok_abonnement_base_555x659.jpg
infoblok_abonnement_medium_555x659.jpg
infoblok_abonnement_large_555x659.jpg