Fris gezond leidingwater waar je wilt

#méérdanlogisch.

Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van gezond, fris en vooral lekker leidingwater. Waar je maar wilt. Met een leidingwaterkoeler is het gebruik van plastic flessen verleden tijd. 

Ological kan een leidingwaterkoeler op bijna iedere gewenste plaats installeren. Dankzij ons periodieke onderhoud geniet je vervolgens zorgeloos van gekoeld fris en/of koolzuurhoudend water! Wij maken water drinken buitenshuis niet alleen milieuvriendelijk en gezond, maar ook kostenefficiënt en eenvoudig. Benieuwd naar de besparing voor jouw organisatie? Wij geven graag advies over de mogelijkheden. Dat noemen wij #Méérdanlogisch.

Altijd gezond gekoeld water

Onze 4 G's, de uitgangspunten bij alles wat wij doen

 • Gezonder

  Gezonder

  Water drinken is gezond. Zeker wanneer het gezuiverd en gefilterd leidingwater is, dat uit een hygiënische tapmond komt. Bovendien hoef je niet meer te slepen met grote flessen en komen er dus ook geen schadelijke BPA’s meer in het water terecht. Onze leidingwaterkoelers stimuleren het drinken van gezond en veilig gefilterd water voor jou en je medewerkers.

 • Groener

  Groener

  Het leidingwater wordt op natuurlijke wijze gefilterd, zonder chemicaliën. Er hoeven geen flessen of tonnen water meer naar je vervoerd te worden en de koelers zijn zeer energiezuinig. Je bespaart CO₂, energie, plastic is overbodig en je bent verzekerd van het gebruik van duurzame materialen. Naast de leidingwaterkoelers bieden wij een uitgebreid assortiment aan BPA vrije bidons, flessen en glazen.

 • Goedkoper

  Goedkoper

  Leidingwater is goedkoop en van goede kwaliteit. Een leidingwaterkoeler is veel voordeliger dan een tonnenkoeler of water in flessen. Bovendien is water een goed en gezond alternatief voor koffie, thee en frisdranken. Voor een vast, laag weekbedrag beschik je onbeperkt over het lekkerste gekoelde (koolzuurhoudend) water. Handling en opslag wordt overbodig dankzij de ruimtebesparende leidingwaterkoelers.

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Met een leidingwaterkoeler geniet je onbeperkt van gezond, gekoeld water. De leidingwaterkoeler wordt geïnstalleerd door vakkundige monteurs. Heb je een plaats in gedachten waar nog geen kraan zit? Geen probleem, we installeren de leidingwaterkoeler waar je hem wilt hebben. Vervolgens komen onze servicemedewerkers twee keer per jaar je leidingwaterkoeler onderhouden. Het enige dat je hoeft te doen is dagelijks genieten van heerlijk fris water!

 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gemakkelijker

Onze Leidingwaterkoelers

Maak je keuze

De juiste keuze maken?

Contact