• Smaakwater

Smaakwater

Introtekst

Meer tekst

Lage prijs garantie
Bespaar flink op je waterkoelers!
 • Dripl Refill Point

  Dripl Refill Point

  Smaakwater

  Het Dripl Refill Point biedt keuze uit vier verschillende smaakjes, drie keuzes in intensiteit en de opties om voor plat of bruisend water te gaan. Welke vier smaakjes in de Refill Point gaan, kies je helemaal zelf. Alle smaken van Dripl zijn vegan en glutenvrij. Maak je eigen combinaties en kies je favoriet!

  • Statusoverzicht

  Via het Dripl Dashboard zie je in een oogopslag hoe het met je toestel is gesteld. Hoeveel drankjes zitten er nog in? Wanneer is het tijd voor het volgende onderhoud? Hoe is de status van de koolzuurfles? Krijg meteen de inzichten die jij nodig hebt.

  • Ontvang meldingen

  Ontvang automatische meldingen wanneer het Refill Point aangevuld moet worden. Dit slimme Refill Point zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

  • Krijg zicht op je positieve impact

  Door alle verbruiksgegevens bij te houden, biedt onze Refill Point je niet alleen de mogelijkheid om de favoriete smaken van je medewerkers te ontdekken maar ook om aankoopvolumes te optimaliseren én om de positieve impact op de planeet van jouw bedrijf in te schatten.

  Capaciteit60 L per uur
  WaterSmaakjes, Koud en Koolzuur
  DesignModern refill point met touchscreen
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  Milieu90% minder verpakking dan flesjes en blikjes
  BacterieremmingGesloten koelsysteem
  Toepasbaarheid Kantoren, vergaderzalen, showrooms en winkels
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting170 x 38 x 48cm (hxbxd)
  Key features

  Het Dripl Refill Point is dé nieuwe manier om smaakwater aan te bieden op kantoor. Deze slimme leidingwaterkoeler, filtert, koelt én mengt jouw water met een natuurlijk smaakconcentraat. Zo tap je eenvoudig en snel een gezond drankje, zonder onnodige verpakking.