Een perfect onderhouden leiding- waterkoeler.

#méérdanlogisch.

Wanneer u kiest voor een duurzame leidingwaterkoeler kiest u bij Ological tevens voor vergaande dienstverlening. U kunt vertrouwen op hoogwaardige service op ieder moment en door heel Nederland. Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Met onze eenvoudige en snelle bestelmethodiek zorgt u er bovendien voor dat u altijd genoeg producten, zoals bekers en flessen beschikbaar heeft, zonder zorgen. Dat vinden wij #Méérdanlogisch.

service_onderhoud_monteur_experts

Betrouwbare service en onderhoud

Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Naast het vakkundig installeren van uw leidingwaterkoeler werken zij netjes en secuur en proberen eventuele overlast tot een minimum te beperken. Na het installeren komen onze servicemedewerkers twee maal per jaar langs voor onderhoud. Dit onderhoud plannen wij automatisch in. U hoeft hier dus niet zelf aan te denken. Eventuele storingen zijn voor ons team prioriteit en worden zo snel mogelijk opgelost. Dit is allemaal inbegrepen in het vaste, lage weekbedrag! Dus geen onverwachte kosten achteraf. Net als ons water is ook dit helder bij Ological.

4Gs_gezonder_vrouw_kantoor_met_appel

Altijd zuiver water

De filters, leidingen en reservoirs worden tijdens de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt antibacterieel behandeld en gereinigd, volgens een vast protocol. Zo weet u zeker dat u geniet van het helderste en gezondste water. De filter wordt vervolgens één keer per jaar vervangen. Zo krijgen bacteriegroei en smaakjes geen kans.

Zo werkt het

Zo werkt het

Uw leidingwaterkoeler is een gesloten circuit en direct aangesloten op de vaste watervoorziening. Ieder glas is gefilterd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schimmel- of bacterievorming zoals je vaak tegenkomt op flessenkoelers met stilstaand water. Het water komt nergens in aanraking met de buitenlucht en is daardoor schoon en hygiënisch. Om het water nog frisser en helderder te maken, bevat uw waterkoeler speciale filters. Uw water wordt gezuiverd zonder chemicaliën, maar door middel van koolstoffiltratie. Bij deze filtermethode wordt actieve kool gebruikt om het gehalte aan verontreinigende stoffen en onzuiverheden te verminderen. Schoon en hygiënisch dus.