• Koolzuur leidingwaterkoelers
 • Koolzuur leidingwaterkoelers

Koolzuur leidingwaterkoelers

Om het aanbod leidingwaterkoelers compleet te maken, heeft Ological een groot assortiment leidingwaterkoelers met koolzuur. Dankzij de geraffineerde techniek is het lekkerste koolzuurhoudend water altijd beschikbaar.

 • Dankzij hoogwaardige techniek behoudt het water langere tijd bubbels

 • Kleine of grote hoeveelheden bruisend water

 • Bevorder het water drinken door heerlijk fris gekoelde bruisend water aan te bieden.

Lage prijs garantie
Bespaar flink op uw waterkoelers!
 • Piccolo-3 Compact-koolzuur

  Piccolo-3 Compact-koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Piccolo leidingwaterkoelers maken het vervangen van flessen bronwater ook bij kleine hoeveelheden haalbaar. De Piccolo-3 Compact - koolzuur heeft dezelfde kwaliteiten als de Piccolo-2 Compact maar met de Piccolo-3 bent u ook voorzien van koolzuurhoudend water. Het frisse en moderne design is wereldwijd geroemd. Zowel koud, koel als koolzuurhoudend, het water van de Piccolo-3 Compact - koolzuur leidingwaterkoeler is puur, zuiver en van topkwaliteit. 

  Het compacte model van de Piccolo leidingwaterkoelers is perfect voor op kantoor, in vergaderzalen, in openbare ruimtes en natuurlijk in elke pantry. Met één druk op de knop worden glazen en flessen gevuld met fris en gezond water. De waterkoelers hebben een capaciteit van 18,5 liter koud water per uur waarmee de fles of het glas wordt gevuld met gezuiverd koud, koel of koolzuurhoudend water. Dankzij de gesloten koeltechniek krijgen bacteriën geen kans. De Piccolo-3 Compact - koolzuur is zeer economisch in gebruik en biedt u een (h)eerlijke en smaakvolle waterbeleving.

  Capaciteit18,5 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignStijlvol wit met modern touchscreen
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiebesparing van 30% t.o.v. vergelijkbare waterkoeler
  BacterieremmingGesloten koelsysteem
  ToepasbaarheidKantoren, pantry's, kleine kantines, vergaderzalen of showrooms
  SuppliesGlazen, flessen en bidons
  Afmeting40,3 x 18,5 x 45,7cm (hxbxd)
  Key features

  De Piccolo-3 Compact - koolzuur is een design automaat en daarmee een echte ‘eyecatcher’ voor zowel kantoren en vergaderzalen als openbare ruimten en showrooms. Het was nog nooit zo eenvoudig om bekers, bidons en enkele flessen af te vullen.

 • Cello-3 Vrijstaand - koolzuur

  Cello-3 Vrijstaand - koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Cello-3 Vrijstaand - koolzuur is een slanke, elegante en gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler en creëert daarmee een beeld van frisheid, zuiverheid en hygiëne. Het Italiaanse design van de Cello brengt een moderne sfeer in elke ruimte en de koeler kan op vele locaties geplaatst worden, wanneer gewenst kan hij zelfs aan de muur bevestigd worden. Dankzij de geïntegreerde bekerhouder wordt het drinken van heerlijk koel, koud of koolzuurhoudend water nog gemakkelijker. Dankzij het 2 in 1 filter en de nauwkeurige service geleverd door Ological, komt er altijd gefilterd water uit uw vrijstaande Cello leidingwaterkoeler.

  Capaciteit19 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignCompacte en Stijlvolle witte of zwarte koeler met modern touchscreen
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten koelsysteem
  ToepasbaarheidKantoren, vergaderzalen, showrooms winkels en openbare ruimten
  SuppliesPLA drinkbekers
  AfmetingStaand: 115 x 33 x 25 cm Hangend: 115 x 29 x 22,5 cm (hxbxd)
  Key features

  Zijn elegante design maakt de Cello-3 Vrijstaand - koolzuur een echte ‘must have’. De waterkoeler heeft een extra bekerhouder waardoor het vullen van uw beker met leidingwater nog makkelijk gaat. Met de Cello heeft u altijd fris, op kamertemperatuur of koolzuurhoudend water tot uw beschikking.

 • Multi 30 Compact - koolzuur

  Multi 30 Compact - koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Multi 30 Compact - koolzuur waterkoelerautomaat combineert een subliem design met hoogwaardige watertechnologie. De elegante vormen en het geraffineerde ontwerp maken de Multi 30 geschikt voor elke omgeving. Zowel koud, koel als koolzuurhoudend water van deze waterkoeler is zuiver en van topkwaliteit. De Multi 30 Compact - koolzuur is een design automaat gemaakt van stijlvol RVS en is ideaal te gebruiken in pantry’s, vergaderzalen, showrooms en openbare ruimten. Het was nog nooit zo eenvoudig om glazen, kannen, karaffen én flessen te vullen!

  De capaciteit van dit stijlvolle tafelmodel waterkoeler is 30 liter koud water per uur. Bovendien heeft deze automaat eenvoudige RVS drukknopbediening en icebank koeltechniek voor heerlijk gekoeld water. Met de gesloten icebank koeltechniek krijgen bacteriën geen kans. De Multi 30 Compact - koolzuur is verkrijgbaar met onderkast in bijpassend design voor flexibele plaatsing. Deze stijlvolle onderkast met geïntegreerde bekerhouder is ook uitermate geschikt voor o.a. plaatsing van de koolzuurfles.

  Capaciteit30 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignStijlvol RVS met elegante vormen
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuMilieuvriendelijke spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, showrooms en vergaderzalen
  SuppliesGlazen en karaffen
  Afmeting46,5 x 27 x 44 (hxbxd)
  Key features

  Onze Multi 30 Compact - koolzuur is een Italiaans design automaat en heeft een capaciteit van 30 liter koud- , kamer- en koolzuurhoudend water per uur. Super compact formaat.

 • Multi 30 Vrijstaand - koolzuur

  Multi 30 Vrijstaand - koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Multi 30 Vrijstaand - koolzuur waterkoelerautomaat combineert een subliem design met hoogwaardige watertechnologie. De elegante vormen en het geraffineerde ontwerp maken de Multi 30 geschikt voor elke omgeving. Zowel koud, koel als koolzuurhoudend water van deze waterkoeler is zuiver en van topkwaliteit. De Multi 30 Vrijstaand - koolzuur is een design automaat gemaakt van stijlvol RVS en is ideaal te gebruiken in pantry’s, vergaderzalen, showrooms en openbare ruimten. Het was nog nooit zo eenvoudig om glazen, kannen, karaffen én flessen te vullen!

  De capaciteit van dit stijlvolle tafelmodel waterkoeler is 30 liter koud water per uur. Bovendien heeft deze automaat eenvoudige RVS drukknopbediening en icebank koeltechniek voor heerlijk gekoeld water. Met de gesloten icebank koeltechniek krijgen bacteriën geen kans. De Multi 30 Vrijstaand - koolzuur is verkrijgbaar met onderkast in bijpassend design voor flexibele plaatsing. Deze stijlvolle onderkast met geïntegreerde bekerhouder is ook uitermate geschikt voor o.a. plaatsing van de koolzuurfles.

  Capaciteit30 L per uur
  WaterKoud, Koel, Koolzuur
  DesignStijlvol RVS met elegante vormen
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuMilieu vriendelijke spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry's, showrooms en vergadezalen
  SuppliesGlazen en karaffen
  Afmeting141 x 32 x 49 (hxbxd)
  Key features

  De Multi 30 Vrijstaand koud-kamer-koolzuur is een prachtig design automaat gemaakt van stijlvol RVS en heeft een capaciteit van 30 liter per uur met een professionele koolzuurunit. Zowel koud, kamer als koolzuurhoudend fris water van uitstekende kwaliteit.

 • EcoFlex 80 - Compact - koolzuur - tap

  EcoFlex 80 - Compact - koolzuur - tap

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De EcoFlex 80 - Compact - koolzuur - tap leidingwaterkoeler van Ological is een moderne koeler met een zeer ruime toepasbaarheid. Het moderne design van de Ecoflex zorgt ervoor dat deze op veel locaties geplaatst kan worden. U kunt hierbij denken aan kantoren, kleine kantines en vergaderzalen als showrooms  en pantry’s. Dankzij het verstelbare plateau wordt het vullen van zowel glazen en bekers als flessen en bidons mogelijk gemaakt.

  De capaciteit van dit stijlvolle tafelmodel waterkoeler is 80 liter koud water per uur. Bovendien heeft deze automaat prachtige tapbediening en icebank koeltechniek voor heerlijk gekoeld water. Met de gesloten icebank koeltechniek krijgen bacteriën geen kans. Ological is een van de eerste leveranciers in Nederland van waterkoelers met milieuvriendelijke koeling door R290 gas. Dit gas heeft geen invloed op het broeikaseffect en bespaart maar liefst 15% energie ten opzichte van andere leidingwaterkoelers.

  Capaciteit80 L per uur
  WaterKoud, Koel, Koolzuur
  DesignModern design en een blauwe toevoeging
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuMilieuvriendelijke spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, kantines, grote vergaderzalen of grote showrooms
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting58 x 34,5 x 60 cm (hxbxd)
  Key features

  Eenvoudig zelf je gekoeld of koolzuurhoudend water tappen, het kan met de EcoFlex 80 - Compact - koolzuur - tap. Deze compacte waterkoeler is een aanwinst voor ieder kantoor.

 • EcoFlex 80 Vrijstaand - koolzuur - portion control

  EcoFlex 80 Vrijstaand - koolzuur - portion control

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Ecoflex leidingwaterkoeler van Ological is een moderne koeler met een zeer ruime toepasbaarheid. Het moderne design van de Ecoflex zorgt ervoor dat deze op veel locaties geplaatst kan worden. U kunt hierbij denken aan kantoren, kleine kantines en vergaderzalen als showrooms  en pantry’s. Dankzij het verstelbare plateau wordt het vullen van zowel glazen en bekers als flessen en bidons mogelijk gemaakt.

  De capaciteit van dit stijlvolle vrijstaande waterkoeler is 80 liter koud water per uur. Bovendien heeft deze automaat eenvoudige RVS drukknopbediening en icebank koeltechniek voor heerlijk gekoeld water. Met de gesloten icebank koeltechniek krijgen bacteriën geen kans. Ological is een van de eerste leveranciers in Nederland van waterkoelers met milieuvriendelijke koeling door R290 gas. Dit gas heeft geen invloed op het broeikaseffect en bespaart maar liefst 15% energie ten opzichte van andere leidingwaterkoelers.

  Capaciteit80 L per uur
  WaterKoud-koel-koolzuur
  DesignModern design met RVS en een blauwe toevoeging
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuMilieuvriendelijke spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, kantines, grote vergaderzalen of grote showrooms
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting151 x 32 x 49 cm (hxbxd)
  Key features

  Eenvoudig zelf je gekoeld of koolzuurhoudend water tappen, het kan met de Ecoflex 80 Vrijstaand - portion control. Deze vrijstaande waterkoeler is een aanwinst voor ieder kantoor.

 • EcoFlex 150 - Compact - koolzuur - portion control

  EcoFlex 150 - Compact - koolzuur - portion control

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Ological EcoFlex 150 - Compact - koolzuur - portion control leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in scholen, bedrijfskantines, vergaderlocaties of horeca. Dankzij de 150 liter waterkoel capaciteit per uur is de Ecoflex uitermate geschikt voor piekbelasting, betreffende zowel koud, koel als koolzuurhoudend water. Door de robuuste knoppen of de unieke portion control met verschillende programmeringstechnieken en de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere bidons, flessen, karaffen, glazen of bekers gevuld worden.

  Ological is een van de eerste leveranciers in Nederland van waterkoelers met milieuvriendelijke koeling door R290 gas. Dit gas heeft geen invloed op het broeikaseffect en bespaart maar liefst 15% energie ten opzichte van andere leidingwaterkoelers.

  Capaciteit150 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignModern design en een blauwe toevoeging
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesGlazen, flessen en bidons
  Afmeting56 x 49 x 59 cm (hxbxd)
  Key features

  Met 1 druk op de knop eenvoudig een glas of fles vullen, dit is hét voordeel van de EcoFlex 150 - Compact - koolzuur - portion control. Door de grote capaciteit is deze leidingwaterkoeler bijzonder geschikt voor het vullen van flessen en karaffen bij vergaderlocaties of in de horeca. 

 • Watertap Kolom 2W

  Watertap Kolom 2W

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  Watertap voor leidingwater met 2 uitgiftekanalen te bedienen door middel van een tap. Ideaal voor op de bar. Aan te sluiten op de Ological waterkoeler Box Inbouw.

  CapaciteitAfhankelijk van de Box
  WaterGeschikt voor koolzuurhoudend water (KZ)
  DesignRobuust RVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting47 x 20 x 17 (hxbxd)
  Key features

  Watertapkolom met twee uitgiftemonden voor koud en koolzuurhoudend water. Te combineren met de Ological inbouw boxen.

 • Watertap Aqua 4 Muur-inbouw (Koolzuur/Koud)

  Watertap Aqua 4 Muur-inbouw (Koolzuur/Koud)

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Watertap Aqua 4 muur-inbouw beschikt over een exclusief design. Deze watertap is te installeren in de muur en aan te sluiten op een waterkoeler Box Inbouw. Koolzuurhoudend en koud water is hiermee altijd beschikbaar en met functionele druktoetsen ideaal te tappen.

  CapaciteitAfhankelijk van de Box
  WaterKoolzuur/Koud (KZ)
  DesignInbouw in de muur van robuust RVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting55 x 31 x 11 cm (hxbxd)
  Key features

  Exclusief design muur inbouw watertap. Koozuurhoudend en koud water is hiermee altijd beschikbaar. Te installeren in de muur en aan te sluiten op de Ological inbouw boxen.

 • Watertap Aquamatic

  Watertap Aquamatic

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  De Design watertap Aquamatic met 3 toevoerkanalen te bedienen door middel van een modern touchscreen. Deze leidingwater tap is in te bouwen op de bar en aan te sluiten op de waterkoeler Box Inbouw. Koolzuurhoudend, Koud of Kamertemperatuur is hiermee altijd beschikbaar en met functionele druktoetsen ideaal te tappen. Dankzij het moderne design zal de Watertap Aquamatic uw horecagelegenheid een frisse uitstraling geven. Door de moderne knoppen of de unieke portion control met verschillende programmeringstechnieken en de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere bidons, flessen, karaffen, glazen of bekers gevuld worden.

  CapaciteitAfhankelijk van de Box
  WaterKoolzuur, Koud, Koel (KKZ)
  DesignItaliaans design
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesGlazen, karaffen en bidons
  Afmeting36 x 29 x 61 cm
  Key features

  RVS tapinstallatie met druktoetsen. Persoonlijk instelbare portion control, te combineren met alle Ological inbouw boxen.

 • Box 19 Inbouw - koolzuur

  Box 19 Inbouw - koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  Een reeks van solide waterkoelers die zich op functioneel en esthetisch vlak van hun beste zijde laten zien. Onder de naam Ological Box is een inbouw waterkoelerserie beschikbaar voor iedereen die het maximale uit design en/of functionaliteit wil halen. De inbouw waterkoelers hebben een capaciteit van 19 tot 180 liter per uur van koud-koel of koud-koel-koolzuurhoudend water. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimten, restaurants, kantines en vergaderlocaties.

  Het ultieme voordeel van de Ological Box is dat het tappunt is losgekoppeld van de koeler. Dat is niet alleen heel handig, het draagt ook bij aan de uitstraling van uw balie of keuken, zeker in combinatie met onze stijlvolle en functionele kranen. Er is keuze uit de functionele twee- of drietapskraan of ons unieke assortiment designtaps met verschillende wateropties (koud-koel of koud-koel-koolzuur. Heeft u specifieke wensen of vereisten? Wilt u uw tappunt in de muur inbouwen of heeft u vanwege de afstand behoefte aan gekoelde leidingen? Dat is bij toepassing van een Ological Box uiteraard ook mogelijk.

  Capaciteit19 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignWitte box
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuZuinig in verbruik
  BacterieremmingGesloten koelsysteem
  ToepasbaarheidKantoren, pantry’s, kleine kantines, vergaderzalen of showrooms
  Afmeting41 x 19 x 39 cm (hxbxd)
  Key features

  De box 19 Inbouw - koolzuur waterkoeler is een ruimtebesparende waterkoeler. Combineer de box 19 met één van onze stijlvolle en functionele tapkranen voor heerlijk koel leidingwater.

 • Box 150 Inbouw - koolzuur

  Box 150 Inbouw - koolzuur

  Koolzuur leidingwaterkoelers

  Een reeks van solide waterkoelers die zich op functioneel en esthetisch vlak van hun beste zijde laten zien. Onder de naam Ological Box is een inbouw waterkoelerserie beschikbaar voor iedereen die het maximale uit design en/of functionaliteit wil halen. De inbouw waterkoelers hebben een capaciteit van 16 tot 150 liter per uur van koud-koel of koud-koel-koolzuurhoudend water. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimten, restaurants, kantines en vergaderlocaties.

  Het ultieme voordeel van de Ological Box is dat het tappunt is losgekoppeld van de koeler. Dat is niet alleen heel handig, het draagt ook bij aan de uitstraling van uw balie of keuken, zeker in combinatie met onze stijlvolle en functionele kranen. Er is keuze uit de functionele twee- of drietapskraan of ons unieke assortiment designtaps met verschillende wateropties (koud-koel of koud-koel-koolzuur). Heeft u specifieke wensen of vereisten? Wilt u uw tappunt in de muur inbouwen of heeft u vanwege de afstand behoefte aan gekoelde leidingen? Dat is bij toepassing van een Ological Box uiteraard ook mogelijk.

  Capaciteit150 L per uur
  WaterKoud, Koel en Koolzuur
  DesignCompacte box
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuZuinig in verbruik
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, scholen en horecagelegenheden
  Afmeting61 x 48 x 46 cm (hxbxd)
  Key features

  Het ultieme voordeel van de Ological Box is dat het tappunt is losgekoppeld van de koeler. Dat is niet alleen heel handig, het draagt ook bij aan de uitstraling van uw balie of keuken.

De juiste waterkoeler voor uw organisatie kiezen?

Wij adviseren u graag!