De onzichtbare waterkoeler: Watertap Easy Touch

#méérdanlogisch.

Als organisatie wil je vers en koud water aan kunnen bieden, maar je wil ook een stijlvolle duurzame werkomgeving. De meesten onder ons zijn gelukkig al van de tonnenkoeler af en zijn overgestapt naar een leidingwaterkoeler. Maar Ological denkt altijd een stap verder. Daarom bieden wij jou de méér dan logische oplossing: een geïntegreerde inbouwkoeler in jouw kraan. Ofwel: de Easy Touch. De Watertap Easy Touch is een ‘onzichtbare’ waterkoeler verpakt in een stijlvolle kraan. Efficiëntie en duurzaamheid in één kraan, die de beste waterkwaliteit en gebruiksgemak geeft.

Bestel deze alles-in-één kraan nu met gratis installatie!

Interesse in deze alles-in-één kraan? Als je de Watertap Easy Touch in september bestelt ontvang je gratis installatie!  Zo geniet je van deze ruimtebesparende, duurzame en stijlvolle waterkoeler én bespaar je op de installatiekosten. 

De méér dan logische stap in waterkoelers

De méér dan logische stap in waterkoelers

De historie van waterkoelers begint bij de tonnenkoeler: een grote koeler die gebruik maakt van niet duurzame plastic tonnen die bijdragen aan een hogere CO2 uitstoot. Niet de oplossing, wat Ological betreft. Daarom kwam de leidingwaterkoeler op de markt. Duurzame, flexibele leidingwaterkoelers zijn een specialiteit van ons.

Maar we gaan altijd een stap verder, daarom presenteren wij met trots de Watertap Easy Touch. Een méér dan logische stap voor jouw waterkoeler! De Easy Touch bespaart namelijk veel ruimte en zit volledig geïntegreerd in een stijlvolle strakke kraan. Dat betekent geen grote waterkoelers meer die in de weg staan, maar in plaats daarvan een volledig geïntegreerde koeler, compact onder de spoelbak. Lekker dichtbij de werkplek. Daarbij blijft de kwaliteit wat je van ons gewend bent: verfrissend gefilterd en gekoeld water van topkwaliteit.

Van buiten een stijlvolle kraan, van binnen een waterkoeler

Van buiten een stijlvolle kraan, van binnen een waterkoeler

Het design van de Watertap Easy Touch is zeer uniek. Van buiten is het een slanke strakke kraan met een prachtige moderne look, die perfect in ieder interieur past. Maar van binnen is het nog véél meer: een waterkoeler die gefilterd en gekoeld water verzorgt. Alles zit geïntegreerd in een compacte box. Dat scheelt dus veel ruimte onder de spoelbak. De kraan en box zijn volledig op elkaar afgestemd en werken als één geïntegreerd systeem.
 

Optimale taphoogte en intuïtieve bediening

Het design van de Easy Touch is zeer functioneel en gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve bediening. De kraan heeft een gebruiksvriendelijke interface met drie knoppen met gefilterd koud, kamertemperatuur en optioneel koolzuurhoudend water. Daarbij is het design geoptimaliseerd op de perfecte taphoogte, waardoor je zonder problemen glazen, karaffen en waterflessen kunt vullen. Geen irritaties meer dus, tijdens het halen van je water.

Het lekkerste water, gekoeld en gefilterd

Het lekkerste water, gekoeld en gefilterd

De Easy Touch biedt niet alleen een prachtig design, maar ook een sublieme kwaliteit aan water. Door de innovatieve technologie in deze kraan wordt het water gekoeld en gezuiverd door middel van een Ological filter. Dit zorgt voor kraanwater van de hoogste kwaliteit dat duurzaam, gezond en heerlijk is. Een verfrissende dorstlesser, gewoon uit de kraan.

Watertap Easy Touch: de duurzame oplossing

Ological staat voor duurzame facilitaire oplossingen, zo ook bij de Watertap Easy Touch. Deze waterkoeler maakt namelijk gebruik van de nieuwste technologieën om water te zuiveren en te koelen zonder daarbij onnodig schadelijke stoffen of plastic afval te produceren. Tevens loopt de kraan door het elektrische tapsysteem tot op de laatste druppel leeg, waardoor er nooit water in de kraan achterblijft. Dat betekent energiebesparing, minder bacteriën en gegarandeerd koel water. Daarbij werkt de Watertap Easy Touch met natuurlijke koelmiddelen, zoals R600 gas. Deze heeft als voordelen dat het stiller is, een langer leven van het koelsysteem garandeert en dat het nóg meer energie bespaart.

Easy Touch Fizz met frisse bubbel

Easy Touch Fizz met frisse bubbel

Voor de fans van bruisend water heeft de Watertap Easy Touch ook een Easy Touch Fizz uitvoering. Deze heeft een extra optie om koolzuurhoudend water te tappen. Voor overheerlijk water met een frisse bubbel! Optioneel kan er ook een lekbakje worden toegevoegd naast de spoelbak.

Easy Touch huren of kopen

Easy Touch huren of kopen

Wij denken graag met je mee, daarom bieden we je de mogelijkheid om de Watertap Easy Touch te huren of te kopen. Het huren van een waterkoeler heeft verschillende voordelen. Zo hoef je niet in de aankoop te investeren en hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van onderhoud en reparatie. In plaats daarvan betaal je gewoon een periodieke huurprijs. Daarbij kun je razendsnel beginnen, want als je vandaag huurt kun je waarschijnlijk volgende week al starten. Natuurlijk kun je de Watertap Easy Touch ook in zijn geheel aanschaffen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Dat gaan we regelen!

Ological zorgt voor een makkelijke en snelle integratie

Ological is jouw totaalpartner in duurzame facilitaire oplossingen. Daarbij hebben wij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Neem daarom samen met ons de volgende stap in je watervoorziening met de Watertap Easy Touch. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe waterkoeler geen druppel later komt. Van snelle installatie tot zorgvuldig onderhoud, Ological regelt alles voor je. Wij zijn immers niet voor niets jouw totaalpartner!

Enthousiast geworden? Ontvang meer informatie

Neem contact op Easy Touch

Neem contact met ons op

Interesse? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op voor verdere informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Samen kijken we naar een passende oplossing voor jou, je werknemers en je bezoekers.