De meest
duurzame
toilet-
inrichting

#méérdanlogisch.

Ological biedt complete oplossingen voor de inrichting van was- en toiletruimtes. Met Ological toiletinrichting ben je verzekerd van een hygiënische, gezonde en duurzame toiletruimte. Wij bieden onder de naam OLOGICAL PAPERCYCLES, verschillende circulaire oplossingen. We geven je een advies op maat en installeren vervolgens duurzame en gebruiksvriendelijke producten in jouw bedrijf.
Dat noemen wij #Méérdanlogisch.

Groen totaalconcept

Met Ological PAPERCYCLES maak je gebruik van drie circulaire concepten rondom jouw toiletruimte. Je bespaart hiermee de uitstoot van CO2 en het verbruik van water, energie en grondstoffen. Deze besparing berekenen wij voor je op organisatieniveau. Zo kan je maandelijks communiceren wat je samen met je medewerkers hebt bespaard en ben je een stap dichterbij het realiseren van jouw MVO-doelstellingen.

Daarom kies je voor Ological

De meest duurzame toilethygiëne

 • Gezonder

  Gezonder

  Betrouwbare merken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor producten die voldoen aan de hoogste hygiënenormen om de gezondheid van mens en milieu te beschermen. We staan hierin nooit stil en blijven verbeteren en innoveren. Een hygiënische toiletruimte is essentieel voor een gezond werkklimaat. Dat wil je toch ook?

 • Groener

  Groener

  In onze producten wordt geen katoen gebruikt en ons BlackSatino toiletpapier is zelfs als enige ter wereld Cradle to Cradle gecertificeerd. Niet alleen onze producten zijn groener, ook onze doordachte dienstverlening draagt hieraan bij. Wij rijden in kleine, milieuvriendelijke auto’s en reinigen bijvoorbeeld de damesverbandcontainer ter plaatse. Geen onnodige vrachtwagens, containerwissels en milieuonvriendelijke reinigingsprocessen dus. Daarnaast bieden we met de OLOGICAL PAPERCYCLES drie unieke circulaire concepten. 

 • Goedkoper

  Goedkoper

  De toilethygiëneproducten van Ological zijn niet alleen de groenste keuze, maar ook een voordelige keuze. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk verbruik. De dispensers zijn robuust, duurzaam en zeer efficiënt door minder vulmomenten. De duurzame en robuuste dispensers zijn goed inpasbaar in schoonmaakprogramma’s. Door de eenvoudige verbruiksregistratie en de mogelijkheid om web-based te bestellen voorkomen we onnodig transport.

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Van ons advies op maat tot een vakkundige installatie en goed voorraadbeheer: Ological ontzorgt op alle vlakken. We maken het gemakkelijk, bijvoorbeeld door de voorraadkast voor jullie in te richten én aan te vullen. Je hebt optimale beschikbaarheid met minder vulmomenten dankzij eenduidig bijvulbare en storingsvrije automaten. Ological biedt een complete lijn duurzame toilethygiëne producten en heeft een eigen installatie en montagedienst dichtbij. Het draait uiteindelijk om beschikbaarheid. Wij maken het gemakkelijk.

 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gemakkelijker

Dienstverlening waar anderen ophouden

Onze Toilethygiëne

Maak je keuze

De juiste keuze maken?

Contact