Meest
duurzame
toilet-
inrichting.

#méérdanlogisch.

Ological biedt u complete oplossingen voor de inrichting van uw was- en toiletruimte. Met Ological toiletinrichting bent u verzekerd van een hygiënische, gezonde en duurzame toiletruimte. Wij bieden u, onder de naam OLOGICAL PAPERCYCLES, verschillende circulaire oplossingen. We geven u een advies op maat en installeren vervolgens duurzame en gebruiksvriendelijke producten in uw bedrijf. Dat noemen wij #Méérdanlogisch.

papercycles_circulaire_toilethygiene_visual

Groen totaalconcept

Met Ological PAPERCYCLES maakt u gebruik van drie circulaire concepten rondom uw toiletruimte. U bespaart hiermee de uitstoot van CO2 en het verbruik van water, energie en grondstoffen. Deze besparing berekenen wij voor u op organisatieniveau. Zo kunt u maandelijks communiceren wat u samen met uw medewerkers heeft bespaard en bent u een stap dichterbij het realiseren van uw MVO-doelstellingen.

Daarom kiest u voor Ological

De meest duurzame toilethygië

 • Gezonder

  Gezonder

  Betrouwbare merken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor producten die voldoen aan de hoogste hygiënenormen om de gezondheid van mens en milieu te beschermen. We staan hierin nooit stil en blijven verbeteren en innoveren. Een hygiënische toiletruimte is essentieel voor een gezond werkklimaat. Dat wilt u toch ook?

 • Groener

  Groener

  In onze producten wordt geen katoen gebruikt en ons Satino Black toiletpapier is zelfs als enige ter wereld cradle-to-cradle gecertificeerd. Niet alleen onze producten zijn groener, ook onze doordachte dienstverlening draagt hieraan bij. Wij rijden in kleine, milieuvriendelijke auto’s en reinigen bijvoorbeeld uw damesverbandcontainer ter plaatse. Geen onnodige vrachtwagens, containerwissels en milieuonvriendelijke reinigingsprocessen dus. Daarnaast bieden we met de OLOGICAL PAPERCYCLES drie unieke circulaire concepten. 

 • Goedkoper

  Goedkoper

  De toilethygiëneproducten van Ological zijn niet alleen de groenste keuze, maar ook een voordelige keuze. U betaalt alleen voor daadwerkelijk verbruik. De dispensers zijn robuust, duurzaam en zeer efficiënt door minder vulmomenten. De duurzame en robuuste dispensers zijn goed inpasbaar in schoonmaakprogramma’s. Door de eenvoudige verbruiksregistratie en de mogelijkheid om web-based te bestellen voorkomen we onnodig transport.

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Van ons advies op maat tot een vakkundige installatie en goed voorraadbeheer: Ological ontzorgt u op alle vlakken. We maken het u gemakkelijk, bijvoorbeeld door uw voorraadkast voor u in te richten én aan te vullen. U heeft optimale beschikbaarheid met minder vulmomenten dankzij eenduidig bijvulbare en storingsvrije automaten. Ological biedt een complete lijn duurzame toilethygiëne producten en heeft een eigen installatie en montagedienst dichtbij. Het draait uiteindelijk om beschikbaarheid. Wij maken het gemakkelijk.

 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gemakkelijker

Dienstverlening waar anderen ophouden

Onze Toilethygiëne

Maak uw keuze

Supplies

Verantwoorde verbruiksartikelen

Supplies

De juiste keuze maken?

Contact