Koud drinkwater op kantoor

#méérdanlogisch.

Ook op kantoor wordt steeds meer water gedronken. Omdat dit gezond is, maakt Ological gekoeld drinkwater zo goed mogelijk beschikbaar, ook in kantoorruimtes. Met het aanbieden van (koolzuurhoudend) gekoeld water op kantoor, bezorg je jezelf en jouw personeel eenvoudig een goed en gezond gevoel.

ological-koud-drinkwater-op-kantoor-water-groen-gezond-leidingwaterkoeler

Gezond water op de werkvloer

Het frequent drinken van water brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee, wat bij steeds meer mensen duidelijk wordt. Zo gaat het ziekteverzuim omlaag wanneer medewerkers voldoende water op kantoor drinken. De watertappunten van Ological zijn overal in de kantooromgeving te plaatsen. Zo wordt de beschikbaarheid van gezuiverd en gekoeld drinkwater groter, en dat motiveert werknemers om meer water te drinken. Bovendien gaan deze watertappunten waterverspilling tegen, wat de keuze voor tappunten naast gezond, ook nog eens groen maakt.

KantoorConcept - Betaalbaar en gemakkelijk

Betaalbaar en Gemakkelijk

Er is een toenemende trend gaande omtrent waterkoelers op kantoor. Dit is niet onlogisch: leidingwaterkoelers besparen inkoop en opslag van flessen water, voorkomen dat u deze zware flessen moet verplaatsen en gaan onnodig gebruik van plastic tegen, waardoor ze beter zijn voor het milieu. Bovendien kunt u jaarlijks tot 25% besparen met een leidingwaterkoeler.
De hoogwaardige leidingwaterkoelers van Ological maken het gemakkelijk en goedkoop om koud en koel water op kantoor te serveren.  Dit kan zelfs ook met een heerlijke bubbel.

mvo_geen_wegwerpplastic_eco_alternatief

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker voor ondernemers en hun klanten.
Geef hierin zelf het goede voorbeeld door te kiezen voor de meest duurzame oplossing in water drinken op kantoor. Naast de voordelen omtrent de gezondheid van medewerkers en het gemak van installatie, dragen leidingwaterkoelers van Ological ook bij aan een groenere en meer circulaire economie. En het bespaart je ook nog eens geld.

service_onderhoud_monteur_experts

Installatie en Service

Natuurlijk hoef je de koeler niet zelf te plaatsen, dit nemen wij je helemaal uit handen. Je hebt hierin veel vrijheid: doordat leidingwaterkoelers van Ological tot wel 5 meter van de bestaande waterleiding geplaatst kunnen worden, kunnen wij de koeler vrijwel altijd op de gewenste plek monteren.
Daarnaast verzorgt Ological twee maal per jaar een volledige controle van jouw koeler, om te garanderen dat het gekoelde water ook gezond blijft. Tijdens deze controle worden onder andere de filters vervangen, zodat het water uit de leidingwaterkoeler altijd van hoge kwaliteit blijft.

Advies nodig?

Vul je gegevens in, dan nemen onze collega's contact met je op.

Gezond, Gemakkelijk, Groen en Goedkoop!
Meer weten over koud water op kantoor van Ological? Onze specialisten geven je vrijblijvend advies over de mogelijkheden.
Laat je gegevens achter, dan zullen wij contact met je opnemen.

ological-koud-water-op-kantoor-groen-gezond-goedkoop-gemakkelijk.JPG