Duurzaamheid en vitaliteit

#méérdanlogisch.

Water: de bron van het leven. Dat wil je graag zo zuiver mogelijk. Met zo min mogelijk impact op het milieu en met de grootst mogelijk positieve impact op mensen. Op weg naar een duurzame organisatie helpt een duurzame wateroplossing om belangrijke KPI’s van de MVO-strategie te realiseren. Terwijl je tegelijkertijd op een gemakkelijke manier een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van je mensen.

Liter voor liter: steeds duurzamer

Liter voor liter: steeds duurzamer

Eigenlijk is het een vreemde gewoonte: water bottelen om het vervolgens te gaan vervoeren. Toch doet nog een groot aantal bedrijven dit om zo hun gasten en medewerkers te voorzien van gekoeld water. Het kost flink wat energie, grondstoffen, energie en CO2 om deze verpakte wateroplossingen op bestemming te krijgen. De grootste milieubesparingen kun je dan ook maken door te kiezen voor verpakkingsvrij water. Weg met de flesjes en tonnen. Alle Ological watervoorzieningen worden gewoon aangesloten op het Nederlandse leidingwaternetwerk. Zo genieten we een op een duurzame manier van zuiver gekoeld, bruisend of kokend water. Benieuwd naar de besparingen die deze keuze oplevert? Lees dan dit artikel over ons onderzoek dat dieper ingaat op deze besparingen.

Vitaliteit: Gezonde mensen, gezonde resultaten

Vitaliteit: Gezonde mensen, gezonde resultaten

Iedereen weet dat we zeker 2 liter water per dag moeten drinken. Toch blijft het voor veel mensen een uitdaging om die 2 liter te halen. Terwijl deze eenvoudige doelstelling toch veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Het vergroten van de beschikbaarheid van watertappunten en het vergroten van de diversiteit aan watersoorten draagt direct bij aan een gezondere levensstijl en aan het gevoel van gastvrijheid en goed werkgeverschap. Ga voor meer watertappunten en meer diversiteit in het aanbod. Zo zorgen we er samen voor dat we steeds gezonder leven. Benieuwd welke wateroplossingen beschikbaar zijn voor jouw situatie? Ontdek hier het hele assortiment of laat je adviseren door één van de adviseurs van Ological.

Duurzame ontwikkelingen

Als duurzame facilitaire dienstverlener met een specialisatie op het gebied van wateroplossingen houden wij altijd in de gaten wat de belangrijke onderwerpen zijn waar je als ondernemer iets mee moet. Er speelt ontzettend veel op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit. Wij maken het jou graag gemakkelijk en informeren je over de belanngrijskte ontwikkelingen en mogelijke oplossingen.

Update SUP-wetgeving 2024: hét moment om je koffiehoek te verduurzamen

Update SUP-wetgeving 2024: hét moment om je koffiehoek te verduurzamen

Het terugdringen van het gebruik van wegwerpplastic is een mooie stap naar een beter milieu. Want we produceren minder afval, we gebruiken grondstoffen beter en er ontstaat een grotere bewustwording van impact op het milieu.

Herbruikbaar servies afwassen: hoe pak je dat het beste aan?

Herbruikbaar servies afwassen: hoe pak je dat het beste aan?

Deze verschuiving naar herbruikbaar servies heeft een enorme positieve impact op het milieu maar brengt ook een nieuwe uitdaging met zich mee. Hoe ga je om met de afwas? En wat is de meest duurzame keuze? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Puntbekertjes mogen nog wel

Puntbekertjes mogen nog wel

Cone cups, de kegelvormige bekers, komen steeds vaker in beeld als een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele wegwerpbekers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zijn 100% plasticvrij. 

 

Gedreven door duurzaamheid. Officieel partner van MVO Nederland

Ological is continu op zoek naar nog duurzamere facilitaire oplossingen. Want deze kunnen in onze ogen altijd groener. Of het nu gaat om duurzame producten, hergebruik van grondstoffen, CO2 -, water- of energiebesparing. Ological helpt organisaties die verder kijken dan vandaag bij het realiseren van hun MVO-doelstellingen. Ological is officieel partner van MVO Nederland en lid van de WHA (Waterdispencer and Hydration Association). Met Ological ben je verzekerd van een duurzame partner die jouw duurzaamheidsdoelstellingen begrijpt en bewerkstelligt.

Nieuw in ons assortiment

Nieuwe uitdagingen, gemakkelijke oplossingen