Gekoeld water in de horeca

#méérdanlogisch.

Ological begrijpt dat wanneer het gaat om uw klanten, alleen het allerbeste goed genoeg is. Met de toenemende trend van waterdrinken, wordt in de horeca steeds vaker gekeken naar de mogelijkheden voor een leidingwaterkoeler. Het bespaart inkoop en opslag van flessen water én het is beter voor het milieu.

Voorverpakt en ingekocht water wordt vervangen door een leidingwaterbron die al bij u aanwezig is. De installatie wordt volledig voor u uit handen genomen en binnen enkele uren serveert u gekoeld leidingwater aan uw klanten. Onze servicemonteurs komen regelmatig bij u langs zodat u gegarandeerd gezond en gekoeld leidingwater serveert. Uiteraard behoort koolzuurhoudend water ook tot de mogelijkheden.

 

horeca_glazen_fles_leidingwater_klant_aan_tafel

Uw klanten verdienen het beste water

Ological begrijpt dat wanneer het gaat om uw klanten, alleen het allerbeste goed genoeg is. Met de toenemende trend van waterdrinken, wordt in de horeca steeds vaker gekeken naar de mogelijkheden voor het zelf bottelen van water. Het bespaart inkoop en opslag van flessen water én het is goed voor het milieu.  Voorverpakt en ingekocht water wordt vervangen door een “leidingwaterbron” die al bij u aanwezig is. U serveert in een oogwenk uw eigen koel en bijzonder lekker koolzuurhoudend water.

 

horeca_speciale_waterkoelers_leidingwater

Speciale waterkoelers

Ological heeft voor u als Horeca ondernemer een speciale range waterkoelers en tapinstallaties met een hoge koelcapaciteit. Deze koelers en taps zijn voorzien van een taphendel of van portion control, waarmee u verschillende voorgeprogrammeerde volumes van koud, koel of koolzuurhoudend water kunt tappen. Een speciale filter zorgt ervoor dat uw water van constante kwaliteit en smaak is en blijft. Het Ological flessen assortiment past optimaal bij de koelers zodat water tappen een waar plezier is. Tot slot komen onze servicemonteurs regelmatig bij u langs zodat u kunt rekenen op een betrouwbare werking en u gegarandeerd gezond en gekoeld leidingwater serveert.

horeca_glazen_flessen_lkkrwater

Design flessen groot en klein

Voor het serveren van het water aan uw gasten bieden wij u een reeks aan design flessen. Dankzij  een uitgekiende assortiment van zowel grote als kleine flessen met bijpassende glazen beleven uw klanten “uw eigen water“  als een premium dienst. Met de toevoeging naar keuze van blauwe, rode, gouden of zilveren schroefdoppen en uw eigen logo of design op uw flessen en glazen kiest u voor een waterconcept passend bij de uitstraling uw onderneming.

Uw eigen water

Een kostenbesparing - want geen opslag en inkoop - van water en als bonus een hoge kwaliteit heerlijk plat en koolzuurhoudend water. Een duurzame uitstraling en uw eigen premium presentatie zorgt ervoor dat een leidingwaterkoeler #Méérdanlogisch is voor uw horeca onderneming. Wilt u een voorbeeld calculatie ontvangen om de voordelen voor uw onderneming te onderzoeken? Neem dan contact op.