Verbruiksadvies

#méérdanlogisch.

Naast het maken van een inrichtingsplan kun je bij Ological ook leunen op jarenlange ervaring op het gebied van verbruik bij toilethygiëne. Wij leveren een breed assortiment toiletverbruiksartikelen. Door de inzet van hoogwaardig gerecycled papier is het mogelijk om op duurzame wijze goede kwaliteit toiletpapier en vouwhanddoekjes te leveren. Zonder hierbij in te leveren op comfort of uiterlijk. Onze producten zijn zacht van kwaliteit en gegarandeerd de meest duurzame keuze.

Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen

Ological levert het complete BlackSatino-assortiment dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Wij bieden keuze uit 1- of 2-laags toiletpapier. Daarnaast heb je de keuze om gebruik te maken van papieren vouwhanddoekjes of een papieren handdoekrol. De vouwhanddoekjes zorgen voor minder verspilling omdat deze eindeloos bijgevuld kunnen worden. Op een handdoekrol past meer volume. Deze wordt vaak gekozen op plekken met piekbezoeken, zoals een bioscoop. Onze ervaring leert dat bij een handdoekrol het laatste stuk vaak wordt weggegooid door de (externe) schoonmaakdienst.

Voor optimale hygiëne kun je onze zeepdispensers vullen met zeep of foam. De producten zijn even fris, maar foam wordt vaak als prettiger ervaren door de gebruiker én foam is duurzamer vanwege een betere dosering per gebruik. De vulling gaat langer mee en heeft een capaciteit van circa 1875 doseringen. Dit is bij een zeepvulling ongeveer 750 doseringen.

Voorraad beheer

Voorraad beheer

Wij vinden het belangrijk dat je altijd voldoende voorraad hebt van toilethygiëneproducten. Daarom maken wij op basis van het verwachte gebruik en het aantal schoonmaakmomenten een inschatting om jouw voorraadbeheer zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je persoonlijke accountmanager inventariseert je wensen en maakt een voorstel voor de meest efficiënte indeling van de voorraad toilethygiëne artikelen.

Indien gewenst nemen wij jouw voorraadbeheer uit handen en bieden wij een training aan voor schoonmaakmedewerkers. Faciliteren is tenslotte ontzorgen! Wanneer je kiest voor het hergebruiken van vouwhanddoekjes adviseren wij je over de beste plaats voor het plaatsen van de retourbox. Uiteraard zorgen wij samen met jou voor tijdige lediging en ophalen, zodat jouw vouwhanddoekjes gerecycled worden tot nieuwe producten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid van facilitaire oplossingen staat bij Ological hoog in het vaandel. Zeker als deze zakelijk ook de beste oplossing biedt en aansluit op alle wensen van zowel de gebruikers als de organisatie. Wij geloven dat facilitaire dienstverlening altijd gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker kan. En om dat te bewijzen gaan we best ver. Zo maken wij vouwhanddoekjes van jouw eigen archiefpapier. Hiervoor verzamelen wij bij jou de grondstoffen en brengen dit terug als verbruiksartikelen bij jou op kantoor.

Ons BlackSatino toilet- en handdoekpapier zijn als enige in de wereld Cradle to Cradle-gecertificeerd. Het papier wordt CO₂-neutraal geproduceerd via een milieuvriendelijk productieproces. Bovendien wordt het gemaakt van 100% gerecycled en gecertificeerd FSC papier. Het productieproces van het toilethygiëne papier kreeg als eerste in Europa een Eco-label voor het complete productieproces. Daarnaast maken we gebruik van verpakkingsmateriaal van hergebruikt karton en is de folie van volledig recyclebaar PE. Zo heb je niet alleen zakelijk de beste oplossing, maar bespaar je ook nog eens het milieu!

Advies over de inrichting van toiletruimtes?

Maak een afspraak. Onze specialist komt graag bij je langs om de toiletruimtes én jullie wensen te inventariseren.