Quickly Cupwasher

#méérdanlogisch.

De duurzame en efficiënte vaatwasoplossing voor snel en schoon servies: Quickly Cupwasher. De ideale keuze voor op kantoor. Met de Quickly Cupwasher kies je voor duurzaamheid, snelheid en professionaliteit.

 • Hygiënisch schoon in 30 seconden
 • Biologisch afbreekbaar afwasmiddel
 • Past op elk aanrecht dankzij het compacte formaat
 • Eenvoudige zelfbediening
 • Inclusief all-in servicepakket voor volledige ontzorging
Quickly: Gratis Quickly Cupwasher op proef

Gratis Quickly Cupwasher op proef

Ervaar zelf het gemak van de Quickly Cupwasher en schrijf je in voor de gratis proefweek.

 • Inclusief basisinstallatie en biologisch afbreekbaar wasmiddel voor maximaal 400 wasbeurten
 • De proefweken kunnen worden ingepland tot 30 juni
 • Inplanning op basis van beschikbaarheid

Bekijk de voorwaarden en schrijf je direct in voor de gratis proefweek.

Quickly: Duurzaam schoon servies

Duurzaam schoon servies

Dankzij de nieuwe SUP-wetgeving met betrekking tot wegwerpservies wordt herbruikbaar servies de nieuwe norm op kantoren, scholen en openbare instanties. Dit heeft een enorme positieve impact op het milieu, maar brengt ook een nieuwe uitdaging met zich mee: hoe zorg je op een duurzame en efficiënte manier voor een schone vaat? Als dé specialist op het gebied van duurzame facilitaire dienstverlening adviseren wij de inzet van de microvaatwasser Quickly Cupwasher.

De Quickly Cupwasher in beeld

Quickly: In één keer op orde

Voor optimaal gebruik van je leidingwater

In één keer op orde met Ological

Voor de installatie van de Quickly Cupwasher ontwikkelen onze professionele monteurs een aansluiting op het leidingwater. Nu is dan ook hét ideale moment om na te denken over de verduurzaming van je andere watervoorzieningen. Combineer de installatie van de Quickly Cupwasher bijvoorbeeld ook met de plaatsing van een Quooker en/of waterkoeler. Zo maken wij verduurzamen gemakkelijk.

Alles in één keer op orde:

 • Slechts één installatiebezoek
 • Eén betrouwbare servicepartner
 • In één keer kwalitatief verduurzamen

Quickly Cupwasher: duurzaam en hygiënisch

Ological is al ruim 12,5 jaar een betrouwbare en duurzame facilitair dienstverlener met een specialisatie in wateroplossingen. Dankzij onze ervaring hebben wij een helder beeld van de afwasuitdaging die de invoering van herbruikbaar servies met zich meebrengt. Daarom hebben wij onze services uitgebreid met de Quickly Cupwasher. De efficiënte en duurzame microvaatwasser die dankzij eenvoudige zelfbediening en een compact formaat zorgt voor een hygiënisch schone vaat in 30 seconden.

vergelijking-Quickly-facts_717x810.jpg
vergelijking-handwas-facts_717x810.jpg
vergelijking-vaatwasser-facts_717x810.jpg
Quickly: Inclusief all-in servicepakket

Inclusief All-in Servicepakket

Ological is al ruim 12,5 jaar specialist op het gebied van kwalitatieve duurzame facilitaire dienstverlening. Nieuw in ons assortiment is de Quickly Cupwasher - inclusief All-in Servicepakket. Wij verzorgen installatie en zorgen met onze onderhoudsdienstverlening ervoor dat je Quickly altijd in optimale staat is.

 1. Aanschaf en installatie
 2. Abonnement op navullingen
 3. Jaarlijks onderhoud
Quickly: Schoon in 30 seconden

Schoon in 30 seconden

Met de Quickly Cupwasher heeft iedere gebruiker snel en makkelijk schoon servies. Compact in formaat, eenvoudige zelfbediening en hygiënisch schoon in 30 seconden. De efficiënte en duurzame oplossing voor schone mokken en glazen. Beschikbaar vanaf € 12,50 per week.

 

Daarom kies je voor Ological

Gezonder, Groener, Goedkoper én Gemakkelijker

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Snel en gemakkelijker schoon servies, met een druk op de knop. Iedereen kan de was doen! Daarnaast ben je volledig ontzorgd door het all-in service pakket. Spoelmiddel en onderhoud is inbegrepen en eventuele storingen worden zonder bijkomende kosten verholpen.

 • Gezonder

  Gezonder

  Vaatwastabletten bevatten regelmatig giftige enschadelijke stoffen. Het ecologische afwasmiddel van de Quickly Cupwasher is volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent niet alleen dat het geen schadelijke stoffen bevat voor de natuur, maar ook voor jou.

 • Groener

  Groener

  De overstap naar herbruikbaar verklein je de afvalberg aanzienlijk. Door daarnaast zelf te zorgen voor schoon servies, ipv een haal- en breng service, bespaar je op onnodig transport. Ook in water- en stroomverbruik is de Quickly zuinig in gebruik.

 • Goedkoper

  Goedkoper

  In vergelijking met alternatieve vaatwasmethodes is de Quickly Cupwasher veel goedkoper in gebruik. Met een lager waterverbruik, een lager stroomverbruik en minder personeelsinspanningen is de Quickly ook financieel een verstandige keuze.

 • Gemakkelijker
 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
Quickly: Betrouwbare service

Betrouwbare service

Faciliteren is ontzorgen. Wanneer je kiest voor een Quickly Cupwasher via Ological kun je rekenen op een vakkundige en professionele installatie. Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Het installeren van de Quickly Cupwasher gebeurt netjes en secuur. Ook voor het onderhoud van jouw Quickly Cupwasher kun je op ons rekenen. Afhankelijk van de waterhardheid in jouw regio is frequenter onderhoud noodzakelijk. Wij geven je advies en plannen het onderhoud in, zodat je hier zelf niet aan hoeft te denken. Dat vinden wij #Méérdanlogisch.