Gekoeld water in de vergaderruimte

#méérdanlogisch.

Wanneer je bezoekers ontvangt, wil je een goede professionele indruk maken. Met het aanbieden van gezond en gekoeld leidingwater bezorg je de bezoeker en personeel eenvoudig een goed gevoel.

 

vergaderset_met_fruit

Gastvrij en gezond

Water is gezonder dan alleen koffie of thee. Steeds meer mensen drinken water, want water is lekker. Het aanbieden van enkel koffie of thee voldoet niet meer in de tijd waarin gezondheid en vitaliteit voorop staan. Dit geldt niet alleen voor bezoekers, maar zeker ook voor je eigen medewerkers. Iedereen kent de vergaderingen waarin de medewerkers halverwege afgeleid zijn. In talloze onderzoeken is bewezen dat het drinken van water op deze momenten effectiever is dan koffie.

vergaderset_op_tafel

Luxe en toch duurzame uitstraling

Wanneer je leidingwater aanbiedt in een Ologcial compact fles of Retap die aansluit bij jouw huisstijl, zorg je voor een verpletterende indruk! Voor het serveren van het water bieden wij een reeks aan design flessen groot en klein, Retap karaffen en bijpassende glazen. Uiteraard is het mogelijk om deze flessen door ons te laten bedrukken met bijvoorbeeld jouw eigen logo. Door het uitgebreide assortiment kunnen wij je altijd een aanbod doen dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Bovendien - niet onbelangrijk - laat je als bedrijf, organisatie of instelling met zelf gebotteld water zien dat je een gezonde duurzame samenleving nastreeft.

groen_spaarvarken_op_rekenmacgine_besparing_goedkoper

Betaalbaar en gemakkelijk

Met de toenemende trend van waterdrinken, wordt steeds vaker gekeken naar de mogelijkheden voor een leidingwaterkoeler. Het bespaart inkoop en opslag van flessen water én het is veel beter voor het milieu. Geen onnodige verplaatsing van zware water flessen. De kwalitatieve leidingwaterkoelers maken het mogelijk om water koel en koud maar ook met een heerlijke bubbel te serveren. Verschillende capaciteiten maken het mogelijk ze op een centraal punt of in de vergaderzaal zelf te vullen. De keuze is aan jou.

Direct starten met de Ological LEKKR water sets

Speciaal voor op vergader- of directietafels ontwikkelde Ological het LeKKR water concept (Lokaal en Koel Kraanwater). Door een aantrekkelijk geprijsde range van glazen, karaffen en flessen groot en klein kun je morgen al starten. Download hier onze leaflet. Wil je ook graag weten wat de beste leidingwaterkoeler is voor jouw bedrijf?