Dienstverlening dameshygiëne

#méérdanlogisch.

Ological vindt dat ook een damestoilet van alle gemakken dient te zijn voorzien. Maak daarom kennis met de dameshygiëneboxen van Ological. Deze boxen beschikken over functionele eigenschappen, gecombineerd met een modern en stijlvol design. Een waardevolle toevoeging op uw toiletruimte!

Vrouwen waarderen het als deze voorzieningen hygiënisch, gemakkelijk en discreet zijn geregeld. Naast het plaatsen van de dameshygiëneboxen is het daarom belangrijk om de boxen geregeld te onderhouden en te ledigen. Ological kan u hierbij ondersteunen met de duurzame Ological dameshygiënedienstverlening. 

Functionele en moderne dameshygiëneboxen

In het assortiment van Ological vindt u mooie dameshygiëneboxen die zowel hangend of staand verkrijgbaar zijn. De functionele eigenschappen van de boxen worden gecombineerd met een modern en stijlvol design. De boxen hebben een compacte uitvoering, maar bieden een grote capaciteit. De speciaal ontworpen hygiënische klep heeft een praktische inworpopening zonder inkijk. De boxen worden voorzien van een zak van gerecycled materiaal. Hierin zitten milieuvriendelijke geurbuiltjes. Tot slot zijn er aanvullend kleine dispensers met duurzame hygiënezakjes van gerecycled kunststof.

Periodieke wisseling

De dameshygiëneboxen van Ological hebben een grote capaciteit, maar dienen uiteraard wel geregeld schoongemaakt en geleegd te worden. Zo voorkomt u dat de boxen onnodig vol raken en er onaangename geurtjes opduiken. Ontdek de dienstverlening dameshygiëne van Ological, waarbij wij op vaste momenten langskomen om de boxen schoon te maken (de kap) en te legen. Wij wisselen niet de gehele container om, maar wisselen enkel de zak in de hygiënebox. Het afval wordt door ons gescheiden afgevoerd, zodat het niet tussen uw reguliere afval belandt.

Zo min mogelijk hinder

De servicemedewerkers van Ological verzorgen één of twee keer per maand de wisseling van de zakken in de hygiëneboxen. Door de keuze voor dit systeem kunnen wij met zo klein mogelijke bestelauto’s u van dienst zijn en belasten we het milieu minimaal. Onze servicemedewerkers werken discreet en efficiënt, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. De wisseling wordt altijd gecombineerd met eventuele andere servicewerkzaamheden, zoals de luchtverfrisser wissel.

Wilt u graag ontzorgd worden?

Neem contact op. Onze specialist bespreekt graag met u de mogelijkheden om u facilitair te ontzorgen.