Onze Supplies

Maak je keuze

 • Toiletpapier

  Toiletpapier

  BlackSatino wordt volledig CO₂ neutraal geproduceerd, op basis van 100% recycled papier. Het enige toiletpapier ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

 • Handdoekjes

  Handdoekjes

  BlackSatino wordt volledig CO₂-neutraal geproduceerd, op basis van 100% recycled papier. Het enige hygiënepapier ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

 • Zeep

  Zeep

  BlackSatino handzeep en foamzeep worden geproduceerd met 100% groene energie en zijn dus volledig CO₂-neutraal. Zowel de zeep als de foamzeep zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor de grond- en hulpstoffen volkomen onschadelijk zijn voor mens en milieu. Hiermee kom je eenvoudig een stap dichter bij jullie duurzaamheidsdoelstellingen.

 • Luchtverfrissers

  Luchtverfrissers

  Bij het vervangen van de Satino luchtverfrisser wordt de complete verpakking gewisseld. Geen te verwisselen onderdelen, geen tijdrovend bijvullen, geen kans op morsen of andere vervuiling. Het installeren van dit kant-en-klare systeem gaat snel en eenvoudig. De luchtverfrisser heeft een langdurige werking, waardoor er weinig bijvulbewegingen nodig zijn. Verpakkingseenheid van 6 potjes per collo.

De juiste keuze maken?

Contact