Totaal groen concept

#méérdanlogisch.

Met de toilethygiëneproducten van Ological kiest u voor een compleet Cradle to Cradle-concept dat bijdraagt aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Innovatieve technologieën zorgen voor een uitzonderlijke combinatie van kwaliteit, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid met de meest milieuvriendelijke producten. 

 • Toiletpapier

  Toiletpapier

  Satino Black wordt volledig CO2 neutraal geproduceerd, op basis van 100% recycled. Het enige toiletpapier ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

 • Vouwhanddoekjes

  Vouwhanddoekjes

  Satino Black wordt volledig CO2-neutraal geproduceerd, op basis van 100% recycled papier. Het enige hygiënepapier ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

 • Zeep

  Zeep

  Satino Black handzeep en foamzeep worden geproduceerd met 100% groene energie en zijn dus volledig CO2-neutraal. Zowel de zeep als de foamzeep zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor de grond- en hulpstoffen volkomen onschadelijk zijn voor mens en milieu. Hiermee komt u eenvoudig een stap dichter bij uw duurzaamheidsdoelstellingen.

 • Luchtverfrissers

  Luchtverfrissers

  Bij het vervangen van de Satino luchtverfrisser wordt de complete verpakking gewisseld. Geen te verwisselen onderdelen, geen tijdrovend bijvullen, geen kans op morsen of andere vervuiling. Het installeren van dit kant-en-klare systeem gaat snel en eenvoudig. De luchtverfrisser heeft een langdurige werking, waardoor er weinig bijvulbewegingen nodig zijn. Verpakkingseenheid van 6 potjes per collo.

Advies over de inrichting van uw toiletruimte?

Maak een afspraak. Onze specialist komt graag bij u langs om uw toiletruimtes én uw wensen te inventariseren.