De best passende inrichting

#méérdanlogisch.

Faciliteren is ontzorgen, wij van Ological ontzorgen jou! Van advies en installatie tot voorraadbeheer voor toiletten, toiletruimtes, keukens en pantry’s.

Samen met jou nemen wij iedere ruimte door om je het best passende advies te geven voor jouw organisatie. Hierbij maken wij een inventarisatie van de organisatie betreft het aantal medewerkers, bezoekers en activiteiten. Daarnaast houden wij rekening met de uitstraling van jouw bedrijf én zorgen wij voor het best passende design van toilethygiëneproducten en wateroplossingen.

Je hebt de keuze uit een grote hoeveelheid duurzame producten. Hierbij kun je rekenen op het best passende advies voor product, schoonmaak en voorraadbeheer.

Duurzame toiletruimten

Duurzame toiletruimten

Kies je voor Ological, dan kies je voor duurzaamheid van toiletten en toiletruimten. Zónder dat je daarbij hoeft in te leveren op comfort en gemak. Wij maken gebruik van zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen. Kies je voor bruikleen van Ological dispensers, dan kies je voor de meest duurzame oplossing. Je kunt rekenen op een correcte recycling van jouw huidige dispensers.

Wij gaan voor een duurzame samenwerking om het onnodig vervangen van goede dispensers te voorkomen. In ons assortiment vind je de zwarte en witte design dispensers van BlackSatino. Deze zijn volledig gemaakt van gerecycled plastic.

Doordat onze dispensers vrij zijn van elektronica en batterijen, zijn deze niet alleen heel duurzaam maar ook eindeloos storingsvrij. Met een soepele uitgifte, onderscheidend ontwerp, bewezen betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en het gemak van een hoge capaciteit bewijst Ological dat duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. De hoge capaciteit zorgt ervoor dat er weinig vulmomenten nodig zijn en dat de dispensers niet snel leeg zijn. 

Circulaire toiletruimten

Circulaire toiletruimten

Ological ontzorgt en levert als eerste facilitair dienstverlener in Nederland volledig circulaire toiletruimten. Je creëert hierdoor jouw eigen kringloop van toilethygiëneproducten. Papieren handdoekjes en archiefpapier halen wij op en verwerken wij tot nieuwe artikelen. Door samen met jouw medewerkers papieren handdoekjes en archiefpapier te verzamelen lever je zelf de grondstoffen voor de producten in jouw toiletruimten. Je bespaart kosten en werkt hierdoor circulair.

Dienstverlening dispensers

Dienstverlening dispensers

Naast advies en het leveren van de meest duurzame producten ontzorgen wij door alle dispensers op te hangen. Onze servicemedewerkers weten waar ze de dispensers op moeten hangen voor het meest optimale gebruik. Wij adviseren je over de meest praktische en optimale inrichting van de dispensers en het plaatsen van de retourbox. Ook analyseren onze servicemedewerkers de voorraadpunten. Een uitgebreid voorraadbeheer door Ological behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Onze ervaren servicemedewerkers vullen de voorraden aan, vervangen de luchtverfrissers, toiletborstels en legen de damesverbandcontainers. Deze producten en werkzaamheden zijn namelijk van groot belang voor een hygiënische indruk van het toilet, maar door de lage wisselfrequentie niet goed op te nemen in het reguliere schoonmaakprogramma door een (extern) schoonmaakbedrijf. Met het ledigen van de damesverbandcontainer zorgen we voor een optimale hygiëne en minder restafval van jouw organisatie. Wij nemen het afval mee en dragen zorg voor de juiste verwerking. Tegelijkertijd verrichten we andere services waardoor we groener én goedkoper zijn. 

Communicatie

Communicatie

Door het toepassen van diverse communicatiematerialen in jouw toiletruimte zien jouw medewerkers en bezoekers dat zij zich in een circulaire toiletruimte bevinden. deze manier laat je direct in de praktijk jouw duurzame betrokkenheid zien als organisatie.

Je ontvangt van Ological:

  • Groene afvalbak(ken) met communicatiebordjes erboven zodat het afval scheiden eenvoudig duidelijk is in aparte bakken.
  • Bordjes die wij voor je ophangen in de toiletruimte met hierop de besparingsteller. Zo communiceer je eenvoudig hoeveel CO₂, water, energie en grondstof er zijn bespaard.

Advies over de inrichting van toiletruimtes?

Maak een afspraak. Onze specialist komt graag bij je langs om de toiletruimtes én jullie wensen te inventariseren.