Nooit misgrijpen

#méérdanlogisch.

Op toilethygiëneproducten moet je altijd kunnen rekenen. Onze eenvoudige en snelle bestelmethodiek zorgt ervoor dat je altijd genoeg producten beschikbaar hebt. Ological kan de voorraad voor je beheren, maar je kunt dat uiteraard ook zelf doen.

Hoeveelheid voorraad

Hoeveelheid voorraad

Door samen te werken met Ological voor jouw toilethygiëne heb je altijd voldoende artikelen op voorraad. Daarom maken wij een adviesrapport van het verwachte gebruik en het aantal schoonmaakmomenten. Op basis daarvan berekenen wij de verwachte afname en stemmen met je af hoeveel voorraad je wilt aanhouden. Jouw persoonlijke accountmanager inventariseert de wensen en bekijkt de voorraadpunten voor de meest efficiënte indeling van jouw voorraad toilethygiëne-artikelen.

Hoe bestel je de artikelen?

Hoe bestel je de artikelen?

Je kunt ervoor kiezen om ons het beheer van jouw voorraad te laten doen, of de toilethygiëne-artikelen zelf bijbestellen. Het bijhouden van jouw voorraad doe je altijd zo efficiënt mogelijk. Daarom biedt Ological verschillende bestelmethodes. Zo kun je online of telefonisch bestellen. Ook is het mogelijk om dit via een op maat gemaakt bestelformulier te doen. Geen onnodig tijdverlies. Wij maken voor jou een bestellijst op maat afgestemd op het aantal bestelmomenten en de juiste verbruiksartikelen.

Afhankelijk van jouw wensen en ons advies, komen onze servicemedewerkers bij je langs om de voorraad aan te vullen. Dit kan variëren van één keer in de week tot één keer in de maand. Uiteraard houden wij je verbruik nauwlettend in de gaten. Faciliteren is ontzorgen. Dus, dit vinden wij #meerdanlogisch.

Leveren

Leveren

Duurzaamheid staat bij Ological voorop. We kiezen daarom altijd voor de meest efficiënte distributie van onze artikelen. Onze servicemedewerkers rijden door het hele land. Meestal is het mogelijk om de levering efficiënt op te nemen in de route. Wanneer dit niet het geval is, worden de artikelen opgestuurd. Op deze manier voorkomen we onnodige kilometers. Uiteraard combineren we al jouw gewenste dienstverlening in één bezoek. Als we bijvoorbeeld jouw vouwhanddoekjes ophalen voor recycling, of de damesverbandcontainer vervangen, dan leveren wij gelijk de gewenste producten.

Advies over de inrichting van toiletruimtes?

Maak een afspraak. Onze specialist komt graag bij je langs om de toiletruimtes én jullie wensen te inventariseren.