Zuiver leidingwater met smaak

#méérdanlogisch.

Maak lekker gezond ook lekker makkelijk met Smaakwater. Geniet van zuiver, gekoeld leidingwater verrijkt met natuurlijke smaakmakers. Zonder suikers en lekker duurzaam. Met smaakwateroplossingen van Ological kies jij voor gezonde mensen en gezonde resultaten.

 • Lekker fris drankje, zonder suikers
 • Geen statiegeld-administratie
 • Geen onnodige verpakking en vervoer
 • Lekker makkelijk bijdragen aan vitaliteit
De smaakmakers van water

De smaakmakers van water

Waterdrop® en Dripl

Goed nieuws: we drinken steeds meer water. De opkomst van nieuwe soorten water, zoals smaakwater, heeft een grote positieve invloed op deze gezonde ontwikkeling. Ological geeft smaak aan water op de werkvloer met de natuurlijke smaakmakers van Waterdrop® en Dripl. Zo wordt water drinken nog aantrekkelijker. Lekker gezond! Welke smaken zet jij op het menu?

Smaakwater - Waterdrops

4 beschikbare smaken van Waterdrop®

Smaakwater Dripl

6 beschikbare smaken van Dripl

Altijd een smaakwateroplossing

Ga voor meer waterpunten, diversiteit óf de ultieme smaakbeleving

Meer water drinken is altijd een goede keuze. Met de smaakwateroplossingen van Ological is er voor iedere organisatie een goede smaakwateroplossing, hoe groot je organisatie ook is. Kies voor een mooie basisoplossing van watertappunten, een compleet en divers wateraanbod of ga voor de ultieme smaakbeleving en stimuleer water drinken op de werkvloer.

PUUR Drops

Meer watertappunten met Waterdrops

PUUR Drops

Ga voor meer watertappunten met Waterdrop®
PUUR Drops is de ideale keuze als je direct wil starten met het verzorgen van smaakwater op de werkvloer. 


Wil jij water met een smaakje? Proef het zelf en vraag het proefpakket aan.
 

Fresca

Verrijk je wateraanbod
met Dripl

Fresca

Verrijk je wateraanbod met Dripl
De perfecte oplossing voor het aanbieden van een grotere diversiteit aan water. Met Fresca verzorg je zuiver koud, smaakwater en bruisend water.


 

Dripl

Ultieme smaakbeleving
met Dripl

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Lekker makkelijk geregeld.

 1. Ontdek de beste oplossing voor jou. Kies zelf een van de opties of neem contact op voor advies.
   
 2. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op en bespreken we jouw situatie. Samen kiezen we voor de beste oplossing en plannen we de installatie in.
   
 3. Onze servicemedewerker verzorgt de installatie van jouw smaakwateroplossing. Netjes en vakkundig binnen enkele uren geregeld, zonder hakken en breken.
   
 4. Geniet van smaakwater!
Probeer ons smaakwater

Probeer ons smaakwater

Wil jij graag lekker water met een smaakje? Proef het zelf en vraag het gratis smaakwater proefpakket aan. Lekker gezond, lekker makkelijk, lekker bezig!

Wij denken met je mee

Wij denken met je mee

Wij zijn al ruim 12,5 jaar specialist op het gebied van kwalitatieve duurzame facilitaire dienstverlening en enige leverancier met diverse B2B-smaakwateroplossingen. Ben je overtuigd van de voordelen van smaakwater of heb je nog vragen? Neem contact met mij op en ik denk met je mee.

De B2B dealer voor <br>Waterdrop® en Dripl

De B2B dealer voor
Waterdrop® en Dripl

Wij bieden graag aan al onze klanten een passende en kwalitatieve smaakwateroplossing. Daarom werken wij samen met duurzame leveranciers voor de smaakelementen. In Nederland zijn wij de enige B2B partner voor Waterdrops en hebben wij een officieel partnership met Dripl.