• SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic Plus

SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic Plus

De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. Naast het drinkfontein bevat het watertappunt ook een kraan met drukhendel zodat leerlingen eenvoudig bidons vullen.

De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. De SCOOLWATER drinkfontein wordt altijd in combinatie geleverd met een service en onderhoudsabonnement van Ological. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. De watertap wordt voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Vanuit de uitgifte mond kan direct water gedronken worden en de drukknop voorkomt waterverspilling. De SCOOLWATER drinkfontein wordt gemonteerd op een buitenmuur maar aangesloten op de waterleiding binnen in de school, met een kraantje is de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. Het watertappunt wordt geleverd inclusief SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor kinderen en jongeren herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

Met de Ological Basic Plus voorziet u uw leerlingen tevens van een kraan met drukhendel waarmee bidons te vullen zijn. Zo creëert u eenvoudig een PET vrije schoolomgeving. Eventueel aan te vullen met de aantrekkelijke SCOOLWATER drinkbidons.

SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic Plus

 • Capaciteit

  onbeperkt

 • Water

  Koel

 • Design

  RVS

 • Zuivering

  Microfiltratie door middel van het 2 in 1 filter

 • Toepasbaarheid

  Schoolpleinen

 • Supplies

  SCOOLWATER Bidons

 • Afmeting

  35 x 35 x 22 cm (hxbxd)