Gewoon een baan met impact!

#méérdanlogisch.

Het is helder: we moeten allemaal meer aan de slag met duurzaamheid. Werken met aandacht voor onder andere gezondheid, welzijn en positieve impact op de omgeving. En dat is precies wat wij doen vanuit ons kantoor in Roosendaal. Gewoon door te doen waar we goed in zijn.

Wij zorgen ervoor dat de duurzame keuze ook zakelijk de beste is. Dat noemen wij pragmatische duurzaamheid. We maken de dingen niet mooier dan ze zijn, maar wel beter. Wij zorgen voor de perfecte balans van duurzame en financieel gezonde facilitaire dienstverlening.

Dat betekent dat wij dingen anders doen. Want ook voor onze mensen zorgen we graag voor een gezonde balans. Verwacht bij ons geen pingpong-tafels, wekelijkse borrels of weekendtrips, maar respect voor jouw privé-leven. Wij zorgen voor een heldere taakverdeling en een sfeer waarin we open en eerlijk met elkaar communiceren zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Daardoor kunnen wij als klein team iedere dag impact maken.

Impact

Impact

Wij dragen bij aan een duurzamer land. Ons werk heeft direct invloed op die positieve ontwikkeling. We maken het niet groter dan het is, maar maken impact in kleine stapjes. Ieders bijdrage in onze kleine club betrokken collega's maakt het verschil.

Jouw succes helpt de organisatie en maakt Nederland duurzamer.

Helder

Helder

Wij houden van helderheid en staan met beide benen op de grond. We maken dingen niet groter dan ze zijn. We werken met duidelijke doelen en houden van open communicatie. Dat werkt prettig en maakt ons samen succesvol.

Heldere verwachtingen en korte lijntjes tussen collega's.

Balans

Balans

Bij Ological brengen we de zaken in balans. Maatschappelijke en economische belangen, maar ook werk en privé. Wij zijn denkers en doeners en wegen daarom de zakengoed af. Zo kunnen we met elkaar blijvend genieten van de mooie dingen in het leven.

Wij gaan voor en-en: uitdagend werk én respect voor jouw privé leven.