• SCOOLWATER watertappunten

SCOOLWATER watertappunten

Ological is de specialist in milieuvriendelijk water drinken in onder andere scholen, sportcentra en openbare ruimtes. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het gebruik van plastic flessen overbodig. Om het water drinken te stimuleren op school speelt capaciteit en bedieningsgemak een rol. Onze koelers worden dan ook speciaal met dat doel geselecteerd.

 • SCOOLWATER Basic Drinkfontein

  SCOOLWATER watertappunten

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. De SCOOLWATER drinkfontein wordt altijd in combinatie geleverd met een service en onderhoudsabonnement van Ological. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt.

  De watertap is voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Vanuit de uitgifte mond kan direct water gedronken worden. De drukknop voorkomt waterverspilling.

  De SCOOLWATER drinkfontein wordt gemonteerd op een buitenmuur, maar aangesloten op de waterleiding binnen in de school. Met een kraantje is de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. Het watertappunt wordt geleverd inclusief begeleiding via SCOOLWATER. Ook ontvangen scholen een SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor kinderen en jongeren herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

  CapaciteitOnbeperkt
  WaterKoel
  DesignRVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuVoorkomt waterverspilling
  ToepasbaarheidSchoolpleinen
  Afmeting31 x 33 x 22 cm (hxbxd)
  Key features

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt.

 • SCOOLWATER Flow 80

  SCOOLWATER Flow 80

  SCOOLWATER watertappunten

  De SCOOLWATER Flow Light 80 leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in scholen. Dankzij de 80 liter koel water capaciteit per uur is de SCOOLWATER Flow uitermate geschikt voor piekbelasting, voor zowel koud als koel water. Door de robuuste knoppen is de SCOOLWATER Flow leidingwaterkoeler bestand tegen de hoge gebruiksdruk. Ological is een van de eerste leveranciers in Nederland van waterkoelers met milieuvriendelijke koeling door R290 gas. Dit gas heeft geen invloed op het broeikaseffect en bespaart maar liefst 15% energie ten opzichte van andere leidingwaterkoelers.

  Capaciteit80 L per uur
  WaterKoud en Koel
  DesignRobuuste koeler in stijlvol RVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidPantry’s, vergaderzalen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesBidons
  Afmeting145 x 51 x 52 cm (hxbxd)
  Key features

  De SCOOLWATER Flow Light 80 leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in scholen. Dankzij de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere flessen, kannen of glazen gevuld worden met behoud van kwaliteit.

 • SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic Plus

  SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic Plus

  SCOOLWATER watertappunten

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. De SCOOLWATER drinkfontein wordt altijd in combinatie geleverd met een service en onderhoudsabonnement van Ological. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. De watertap wordt voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Vanuit de uitgifte mond kan direct water gedronken worden en de drukknop voorkomt waterverspilling. De SCOOLWATER drinkfontein wordt gemonteerd op een buitenmuur maar aangesloten op de waterleiding binnen in de school, met een kraantje is de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. Het watertappunt wordt geleverd inclusief SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor kinderen en jongeren herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

  Met de Ological Basic Plus voorziet u uw leerlingen tevens van een kraan met drukhendel waarmee bidons te vullen zijn. Zo creëert u eenvoudig een PET vrije schoolomgeving. Eventueel aan te vullen met de aantrekkelijke SCOOLWATER drinkbidons.

  Capaciteitonbeperkt
  WaterKoel
  DesignRVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  ToepasbaarheidSchoolpleinen
  SuppliesSCOOLWATER Bidons
  Afmeting35 x 35 x 22 cm (hxbxd)
  Key features

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. Naast het drinkfontein bevat het watertappunt ook een kraan met drukhendel zodat leerlingen eenvoudig bidons vullen.

 • SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation

  SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation

  SCOOLWATER watertappunten

  Met SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation biedt u uw leerlingen het hele jaar de mogelijkheid buiten op het speelplein bidons te vullen en creëert u een PET vrije schoolomgeving. Dankzij een poedercoating met marine grade RVS 316 is het COOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation bestand tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor de muurmontage voorkomt u tevens onnodig en duur graaf- en aansluitwerk en maakt u de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. De laminaire uitstroom van water voorkomt het spetteren van water. Door het slimme design en de top kwaliteit materialen bent u de komende jaren gegarandeerd van een hygiënisch watertappunt op het schoolplein.

  De watertap wordt voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. De watertoevoer van het watertappunt wordt aangesloten op de waterleiding uit school, zo is de watertoevoer zelf te reguleren.

  Het watertappunt wordt geleverd inclusief begeleiding van SCOOLWATER en een SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor leerlingen herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  Toepasbaarheidschoolpleinen
  SuppliesSCOOLWATER bidons
  Afmeting81,3 x 25,4 x 48,6 cm (hxbxd)
  Key features

  Met SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation biedt u uw leerlingen het hele jaar de mogelijkheid buiten op het speelplein bidons te vullen. De watertap is voorzien van een filter, waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Dankzij een poedercoating met marine grade RVS 316 is het SCOOLWATER Outdoor Vorstbestendig Vulstation bestand tegen alle weersinvloeden.

 • SCOOLWATER Flow 150

  SCOOLWATER Flow 150

  SCOOLWATER watertappunten

  De SCOOLWATER Flow Light 150 leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in scholen. Dankzij de 150 liter waterkoel capaciteit per uur is de SCOOLWATER Flow uitermate geschikt voor piekbelasting, voor zowel koud als koel water. Door de robuuste knoppen is de SCOOLWATER Flow leidingwaterkoeler bestand tegen de hoge gebruiksdruk. Ological is een van de eerste leveranciers in Nederland van waterkoelers met milieuvriendelijke koeling door R290 gas. Dit gas heeft geen invloed op het broeikaseffect en bespaart maar liefst 15% energie ten opzichte van andere leidingwaterkoelers.

  Capaciteit150 L per uur
  WaterKoud en Koel
  DesignRobuuste koeler in stijlvol RVS
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuEnergiezuinige spaarstand
  BacterieremmingGesloten icebank koeltechniek
  ToepasbaarheidScholen, openbare ruimten en horecagelegenheden
  SuppliesBidons
  Afmeting145 x 51 x 52 cm (hxbxd)
  Key features

  De SCHOOLWATER Flow 150 leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in scholen. Dankzij de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere flessen, kannen of glazen gevuld worden met behoud van kwaliteit.

 • SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic

  SCOOLWATER Outdoor Drinkfontein Basic

  SCOOLWATER watertappunten

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. De SCOOLWATER drinkfontein wordt altijd in combinatie geleverd met een service en onderhoudsabonnement van Ological. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. De watertap wordt voorzien van een filter waardoor de leerlingen gezond en gefilterd leidingwater drinken. Vanuit de uitgifte mond kan direct water gedronken worden en de drukknop voorkomt waterverspilling. De SCOOLWATER drinkfontein wordt gemonteerd op een buitenmuur maar aangesloten op de waterleiding binnen in de school. Met een kraantje is de watertoevoer eenvoudig beheersbaar. Het watertappunt wordt geleverd inclusief SCOOLWATER kitesurfbord, dit maakt het watertappunt voor kinderen en jongeren herkenbaar én aantrekkelijk, dus “COOL”.

  CapaciteitOnbeperkt
  WaterKoel
  DesignRVS
  MilieuMicrofiltratie door middel van 2 in 1 filter
  ToepasbaarheidSchoolpleinen
  Key features

  De SCOOLWATER outdoor drinkfontein basic van Ological is de ideale en betaalbare oplossing voor een watertappunt op uw schoolplein. Gemaakt van roestvrijstaal, vandaalbestendig en bijzonder compact. Met dit eenvoudige, maar doeltreffende design en concept wordt het schoolplein voorzien van een kostenefficiënt en hygiënisch drinkpunt. Leerlingen drinken eenvoudig gezond en gefilterd kraanwater via het drinkfontein. Door de drukknop wordt er geen water verspilt. 

 • Puur 2.0 Vrijstaand

  Puur 2.0 Vrijstaand

  SCOOLWATER watertappunten

  De Ological Puur 2.0 Vrijstaand voorziet uw bezoekers en medewerkers van zuiver, gezond en gekoeld leidingwater. De leidingwaterkoeler vervangt eenvoudig de te zware plastic flessen in uw bedrijf en is net als de tonnenkoeler decentraal te plaatsen. Door een uniek 2 in 1 filtersysteem zorgt de Ological Puur 2.0 Vrijstaand dat uw gekoeld water aan de allerhoogste gezondheidseisen voldoet. Met het gesloten koelsysteem krijgen bacteriën geen kans. Water uit de Puur 2.0 smaakt heerlijk, zowel koud als koel.

  De Ological Puur 2.0 Vrijstaand leidingwaterkoeler beschikt over een ergonomische taphoogte en geïntegreerde bekerdispenser. Ook heeft de Puur 2.0 een hygiënische ‘’Sure Guard Coating’’ waardoor de automaat eenvoudig te reinigen is en bacteriegroei wordt voorkomen. Dankzij de milieuvriendelijke spaarstand met sensor bespaart de Ological Puur 2.0 energie wanneer hij niet gebruikt wordt.

  Capaciteit20 L per uur
  WaterKoud en Koel
  DesignStijlvol zwart-grijs
  ZuiveringMicrofiltratie door middel van het 2 in 1 filter
  MilieuStand-by stand
  BacterieremmingGesloten koelsysteem
  ToepasbaarheidDocentenkamers, wachtkamers en openbare ruimten
  SuppliesGlazen, flessen en bidons
  Afmeting120,5 x 40 x 25 cm (hxbxd)
  Key features

  De Ological Puur 2.0 Vrijstaand voorziet docenten en medewerkers van zuiver, gezond en gekoeld leidingwater. Water uit de Puur 2.0 smaakt heerlijk, zowel koud als op kamertemperatuur.