Koel en gefilterd water op school

#méérdanlogisch.

Water drinken is gezond, dat is inmiddels algemeen bekend. Door het stimuleren van water drinken, wordt een belangrijke basis voor de toekomst gelegd. In samenwerking met JOGG en gemeenten stimuleert Ological kinderen, leerkrachten en ouders om kraanwater te drinken. En met succes, tientallen scholen zijn inmiddels voorzien van onze duurzame leidingwaterkoelers.

Water drinken is belangrijk

Water drinken is gezond, dat is inmiddels algemeen bekend. Door het stimuleren van water drinken, wordt een belangrijke basis voor de toekomst gelegd. In samenwerking met JOGG en gemeenten stimuleert Ological kinderen, leerlingen, leerkrachten en ouders om kraanwater te drinken. En met succes, tientallen scholen zijn inmiddels voorzien van onze duurzame leidingwaterkoelers.

Ological ondersteunt met haar bijdrage een belangrijke basisregel uit de Richtlijnen van het Voedingscentrum: “het drinken van water te stimuleren”. Een gezonde samenleving en een schoon milieu is wat bij Ological immers altijd centraal staat. Dat we beginnen bij kinderen en jongeren, de toekomst, is voor ons #Méérdanlogisch.

Speciaal waterkoeler assortiment

Ological is de specialist in milieuvriendelijk water drinken in onder andere scholen, sportcentra en openbare ruimtes. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het gebruik van plastic flessen overbodig. Om het water drinken te stimuleren in openbare ruimten speelt capaciteit en bedieningsgemak een rol. Onze koelers worden dan ook speciaal met dat doel geselecteerd en hebben een ruime koelcapaciteit waardoor het water aantrekkelijk koel blijft ook bij intensief gebruik. De robuuste eenvoudige druktoetsen dienen het gebruiksgemak.

Installatie en service

Onze installatiespecialisten plaatsen uw koelers op de juiste plek, zodat iedereen altijd lekker koel water kan tappen. Niet alleen de toevoer van leidingwater maar ook een eventuele afvoer of de optionele overloopbeveiliging worden daarbij voorzien. Dankzij ons reguliere onderhoudsprogramma zorgen wij bovendien voor een betrouwbare werking,  een goede hygiëne en dus: Altijd lekker koel water.

Drinkwater toolkit voor scholen

Naast de aanvullende tools op de “Over op drinkwater” website www.overopdrinkwater.nl biedt Ological een herkenbare bestickering en een geselecteerd bidon assortiment. Hierdoor  beschikt uw school over een totaalconcept om op een leuke manier en onbeperkt gefilterd leidingwater aan te kunnen bieden aan leerlingen en docenten.

Gemakkelijk en betaalbaar

Ological begrijpt dat in het onderwijs kosten belangrijk zijn en daarom bieden wij het volgende aan:

  • Speciale schoolkoelers met een extra scherpe prijstelling
  • Onbeperkt gefilterd drinkwater
  • Herkenbare belettering op de leidingwaterkoelers
  • Docentkamer Drinkwaterautomaat
  • Bidon concept