SCOOLWATER

#méérdanlogisch.

SCOOLWATER stimuleert leerlingen en studenten om te kiezen voor een gezonde en sportieve leefstijl. Het drinken van water staat hierbij centraal. Om een goed voorbeeld van een sportieve en gezonde leefstijl te bieden, bundelen wij onze krachten met Sjoske Tuinstra, Nederlands Kampioen Kitesurfen 2019.

Met het Instagram account van SCOOLWATER verbinden wij met leerlingen en geven we informatie over het belang van water, leuke water-gerelateerde feiten, vragen en challenges en ook een inkijk in het leven van Sjoske.

scoolwater_logo_kitesurfen

Ological helpt met het plan

SCOOLWATER

SCOOLWATER zet zich actief in om scholen te helpen en ondersteunen bij de overstap naar het drinken van leidingwater. Zo bieden wij scholen bij aanschaf van een leidingwatertappunt eenvoudige communicatietools, zodat leerlingen ook werkelijk overstappen naar het drinken van water en dit gedrag ook volhouden. Wij geven tips voor een overstapplan, richtlijnen voor communicatie naar leerlingen en ouders over het geplaatste watertappunt en verdere communicatietools om het drinken van gezond, gekoeld water te stimuleren.

SCOOLWATER maakt water drinken toegankelijker voor uw en uw leerlingen. Een leidingwaterkoeler maakt het water koel, waardoor het nóg lekkerder smaakt. Bovendien zorgt de samenwerking met kitesurfster Sjoske Tuinstra het drinken van water ook nog eens sportief en COOL.

Watertappunt leverancier akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen’

Ological neemt verantwoordelijkheid voor gezond drinkwater op scholen en is daarom al jarenlang een aangesloten watertappunt leverancier van het akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen’. Door vanaf jonge leeftijd water te drinken wordt een gezonde basis voor de toekomst gelegd.

sjoske-tuinstra-nationale-kraantwaterdag-23-9-202

Even voorstellen

Sjoske Tuinstra

Sjoske Tuinstra is Nederlands kampioen kitesurfen 2019.

"Ik kijk heel erg uit naar deze samenwerking met SCOOLWATER en het promoten van gezond drinkwater voor jongeren. Als kitesurfster zet ik me graag in voor schoon, voldoende en veilig water. Wij hebben in Nederland geweldig leidingwater waardoor we het gebruik van plastic flessen kunnen voorkomen door onze eigen bidon te gebruiken bij een van de SCOOLWATER tappunten."

Wil je meer weten over Sjoske en haar samenwerking met SCOOLWATER?

Volg ons op Instagram!

kiteboard_scoolwater_gezond_waterdrinken_opscholen

Stap over op gezond drinkwater op school

Water drinken is gezond, dat is inmiddels algemeen bekend. Door water drinken vanaf een jonge leeftijd te stimuleren, wordt een belangrijke basis voor de toekomst gelegd.

Een gezonde samenleving en een schoon milieu is wat bij Ological altijd centraal staat. Dat we hiervoor beginnen bij de leerlingen, de toekomst, is voor ons #Méérdanlogisch.

Daarnaast helpen onze leidingwaterkoelers scholen om het themacertificaat Voeding van de Gezonde school te behalen. Met een hygiënische watervoorziening voor zowel leerlingen als medewerkers ondersteunt ook u een gezonde toekomst!

Duurzaamheid

Ological biedt bewust leidingwaterkoelers aan. Zo wordt de waterkoeler rechtstreeks op de waterleiding van de school aangesloten en besparen we het milieu door transport van water, plastic afval en CO2-uitstoot te verminderen. Het watertappunt koelt en filtert het kraanwater, waardoor het ook nog eens lekkerder smaakt.

scoolwater_waterkoeler_gezond_drinkwater_opschool

Speciaal waterkoeler assortiment

Ological is dé specialist in milieuvriendelijk water drinken, ook op scholen. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het gebruik van plastic flessen overbodig.
Met onze scherp geprijsde binnenkoelers maken we het drinken van heerlijk gekoeld water nóg toegankelijker en bieden wij uw leerlingen de mogelijkheid om drinkbekers snel en gemakkelijk te vullen, op elk moment van de dag.
Daarnaast spelen, om het water drinken op school te stimuleren, capaciteit en bedieningsgemak een rol. Onze koelers worden dan ook speciaal met dat doel geselecteerd en hebben een ruime koelcapaciteit waardoor het water aantrekkelijk koel blijft ook bij intensief gebruik. De robuuste en hygiënische druktoetsen dienen het gebruiksgemak.

installatie_waterkoeler_op_school

Installatie en service

Onze installatiespecialisten plaatsen uw koelers op de juiste plek, zodat iedereen altijd lekker koel water kan tappen. Niet alleen de toevoer van leidingwater maar ook een eventuele afvoer of de optionele overloopbeveiliging worden daarbij voorzien. Dankzij ons reguliere onderhoudsprogramma zorgen wij bovendien voor een betrouwbare werking, een goede hygiëne en dus: Altijd lekker koel water.

Gemakkelijk en betaalbaar

Ological begrijpt dat in het onderwijs kosten belangrijk zijn en daarom bieden wij het volgende aan:

  • Speciale schoolkoelers met een extra scherpe prijstelling
  • Onbeperkt gefilterd drinkwater
  • Herkenbare belettering op de leidingwaterkoelers
  • Docentkamer Drinkwaterautomaat
  • Bidon concept