SCOOLWATER

#méérdanlogisch.

SCOOLWATER stimuleert leerlingen en studenten om te kiezen voor een gezonde en sportieve leefstijl. Het drinken van water staat hierbij centraal. Met Sjoske Tuinstra, Nederlands Kampioen Kitesurfen 2019, bundelen we onze krachten om sportief en gezond gedrag te stimuleren bij jongeren. Het drinken van water staat hierbij centraal. Met het Instagram account van SCOOLWATER brengen we bovendien andere wereldwijde water problemen, waaronder te veel, te weinig en vervuild water onder de aandacht bij jongeren.

Ological helpt met het plan

SCOOLWATER

SCOOLWATER zet zich actief in om scholen te helpen met de overstap naar het drinken van leidingwater. Een leidingwaterkoeler maakt het water koel en daardoor smaakt het lekkerder. De samenwerking met kitesurfster Sjoske Tuinstra maakt het drinken van leidingwater ook nog eens COOL.

Met SCOOLWATER ontvangen scholen bij aanschaf van een leidingwatertappunt eenvoudige communicatietools, zodat leerlingen ook echt overstappen naar het drinken van water. Denk hierbij aan tips voor een overstapplan en communicatietools naar leerlingen en ouders.

Volg SCOOLWATER_nl op Instagram en blijf op de hoogte!

Even voorstellen

Sjoske Tuinstra

Sjoske Tuinstra is Nederlands kampioen kitesurfen 2019.

"Ik kijk heel erg uit naar deze samenwerking met SCOOLWATER en het promoten van gezond drinkwater voor jongeren. Als kitesurfster zet ik me graag in voor schoon, voldoende en veilig water. Wij hebben in Nederland geweldig leidingwater waardoor we het gebruik van plastic flessen kunnen voorkomen door onze eigen bidon te gebruiken bij een van de SCOOLWATER tappunten."

Wil je meer weten over Sjoske en haar samenwerking met SCOOLWATER?

Stap op school over op water

Water drinken is gezond, dat is inmiddels algemeen bekend. Door water drinken te stimuleren, wordt een belangrijke basis voor de toekomst gelegd.

Een gezonde samenleving en een schoon milieu is wat bij Ological altijd centraal staat. Dat we beginnen bij leerlingen, de toekomst, is voor ons #Méérdanlogisch.

Ook helpt het scholen om het themacertificaat Voeding van de Gezonde School te behalen, door een hygiënische watervoorziening voor zowel leerlingen als medewerkers te bieden.

Watertappunt leverancier akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen’

Ological neemt verantwoordelijkheid voor gezond drinkwater op scholen en is daarom al jarenlang een aangesloten watertappunt leverancier van het akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen’. Door vanaf jonge leeftijd water te drinken wordt een gezonde basis voor de toekomst gelegd.

Speciaal waterkoeler assortiment

Ological is de specialist in milieuvriendelijk water drinken in onder andere scholen, sportcentra en openbare ruimtes. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het gebruik van plastic flessen overbodig. Om het water drinken te stimuleren op school speelt capaciteit en bedieningsgemak een rol. Onze koelers worden dan ook speciaal met dat doel geselecteerd en hebben een ruime koelcapaciteit waardoor het water aantrekkelijk koel blijft ook bij intensief gebruik. De robuuste en hygiënische druktoetsen dienen het gebruiksgemak.

Duurzaamheid

Ological biedt bewust leidingwaterkoelers aan. Zo wordt de waterkoeler rechtstreeks op de waterleiding van de school aangesloten en besparen we het milieu door transport van water, plastic afval en CO2-uitstoot te verminderen. Het watertappunt koelt en filtert het kraanwater, waardoor het ook nog eens lekkerder smaakt.

Installatie en service

Onze installatiespecialisten plaatsen uw koelers op de juiste plek, zodat iedereen altijd lekker koel water kan tappen. Niet alleen de toevoer van leidingwater maar ook een eventuele afvoer of de optionele overloopbeveiliging worden daarbij voorzien. Dankzij ons reguliere onderhoudsprogramma zorgen wij bovendien voor een betrouwbare werking,  een goede hygiëne en dus: Altijd lekker koel water.

Gemakkelijk en betaalbaar

Ological begrijpt dat in het onderwijs kosten belangrijk zijn en daarom bieden wij het volgende aan:

  • Speciale schoolkoelers met een extra scherpe prijstelling
  • Onbeperkt gefilterd drinkwater
  • Herkenbare belettering op de leidingwaterkoelers
  • Docentkamer Drinkwaterautomaat
  • Bidon concept