Altijd kokend water bij de hand

#méérdanlogisch.

Met een Quooker® heb je altijd vers kokend water bij de hand. Theewater uit een koffieautomaat is niet warm genoeg voor écht lekkere thee. Daarvoor is kokend water nodig. Het water dat uit een Quooker® komt, heeft een temperatuur van bijna 100ºC en is dus direct bruikbaar.

 

Uniek all-in concept voor bedrijven

Ological biedt een uniek all-in service concept aan voor Quooker®. Wij zorgen voor installatie, onderhoud en regelen indien nodig de garantie met de leverancier. Zo heb je nergens omkijken naar en ben je volledig ontzorgt. Indien de Quooker reparatie nodig heeft, installeren wij een vervangend model. Zo kun je blijven genieten van direct kokend water uit je stijlvolle Quooker®.

Daarom kies je voor Ological

Onze 4 G's, de uitgangspunten bij alles wat wij doen.

 • Gezonder

  Gezonder

  Kokend water uit de Quooker® bevat minder kalk dan water uit de waterkoker, vanwege het uitstekende filtersysteem. Dit zorgt voor lekkerdere en gezondere thee dan thee uit een koffieautomaat of waterkoker omdat de Quooker® rechtstreeks op de waterleiding is aangesloten. Je stimuleert bovendien het drinken van thee in plaats van (minder gezond) koffie.

 • Groener

  Groener

  Een Quooker® verbruikt minder energie dan een reguliere waterkoker of koffieautomaat en gaat verspilling tegen. Je tapt immer steeds een afgepaste hoeveelheid water uit de Quooker®. Door de innovatieve vacuüm isolatietechniek die Quooker® hanteert blijft het water warmer en bespaar je energie. De Quooker® is aantoonbaar de zuinigste kokendwater boiler met energielabel A.

 • Goedkoper

  Goedkoper

  Voor jouw Quooker® betaal je een vast, voordelig weekbedrag. Een Quooker® kost nog geen 5 cent per dag en je bespaart er tijd, water én energie mee. Bovendien stimuleer je het drinken van thee welke goedkoper is dan koffie. Ological biedt je de mogelijkheid om een Quooker® te huren, zodat je volledig ontzorgt bent met onze all-in service. Ook dit drukt op je investeringskosten.

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Uw Quooker® wordt voor je geïnstalleerd en onderhouden. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar. Bij een storing, zorgen wij voor een vervangend model. Ook regelen wij de garantie met Quooker. Zo kan je blijven genieten. En je hoeft ook niet meer te wachten op de waterkoker. Thee is meteen klaar en je hoeft maar één keer te lopen!

 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gemakkelijker

Goedkoper én duurzamer

Elke Quooker® is uitgerust met een actief koolstoffilter. Dit verzekert je van het schoonste gekookte drinkwater. Daarnaast is een Quooker® duurzamer dan steeds weer een waterkoker opzetten en óók nog eens voordeliger. Je bespaart tijd met een Quooker® omdat je minder vaak naar een waterkoker loopt. Met een Quooker® gebruik je precies de hoeveelheid kokend water die je nodig hebt. Thee zetten met een Quooker® kost je nog geen 5 cent per dag! De kraan is dus een investering in je portemonnee én het milieu! Dat maakt het huren van een Quooker® #Méérdanlogisch.

All-in service voor B2B

All-in service voor B2B

Ological staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij de Quooker® aan in een uniek all-in B2B concept. Wij verzorgen installatie en zorgen met onze onderhoudsdienstverlening ervoor dat je Quooker® in optimale staat blijft. We desinfecteren de leidingen, controleren de temperatuur en vervangen jaarlijks het filter.

Daarnaast worden Quookers met het serienummer geregistreerd bij Quooker®, zodat Ological de full service, garantie en storingen op zich kan nemen. Indien er zaken met de leverancier afgehandeld dienen te worden, loopt dit contact via Ological. Zo heb je nergens omkijken naar!

Onze Quookers

Maak je keuze

 • Quooker® kranen

  Quooker® kranen

  Je hebt de keuze uit verschillende soorten Quookers®: een variant die alleen kokend water biedt, of een variant die je tevens als close in boiler kunt gebruiken. Ological levert een uitgebreid assortiment boilers en kranen van Quooker® voor direct kokend en/of warm water in je keuken.

  Voordelen van een Quooker® op kantoor, in de vergaderzaal, pantry of sportkantine:

  • Direct zuiver, kokend water

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Voordelig in gebruik en ruimtebesparend

 • Quooker® Reservoirs

  Quooker® Reservoirs

  Naast een uitgebreid assortiment kranen levert Ological ook reservoirs van Quooker®. Quooker® heeft verschillende reservoirs ontwikkeld, allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Stand-by verbruik is maar 5 cent per dag

  • Water tappen en gelijk verder werken

Maak een afspraak, wij helpen je graag!

De juiste Quooker kiezen voor jouw organisatie?

Wil je meer informatie over de voordelen van een Quooker® voor jouw organisatie? Hoe kies je de meest efficiënte Quooker®? Hoeveel kun je besparen? Kies je voor duurzaam, zuinig, gezuiverd en doorgekookt water? Dan is een Quooker® zeer geschikte oplossing. Natuurlijk kun je bij ons terecht met al je vragen en voor advies. Wij kijken met plezier, samen met jou, naar de meest praktische oplossing.

Betrouwbare service

Betrouwbare service

Faciliteren is ontzorgen. Wanneer je kiest voor een Quooker® via Ological kun je rekenen op een vakkundige en professionele installatie. Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Het installeren van de Quooker® gebeurt netjes en secuur. Ook voor het onderhoud van jouw Quooker® kun je op ons rekenen. Afhankelijk van de waterhardheid in jouw regio is frequenter onderhoud noodzakelijk. Wij geven je advies en plannen het onderhoud in, zodat je hier zelf niet aan hoeft te denken. Dat vinden wij #Méérdanlogisch.

 

De juiste keuze maken?

Contact