Altijd kokend water bij de hand

#méérdanlogisch.

Met een Quooker® heeft u altijd vers kokend water bij de hand. Theewater uit een koffieautomaat is niet warm genoeg voor écht lekkere thee. Daarvoor is kokend water nodig. Het water dat uit een Quooker® komt, heeft een temperatuur van bijna 100ºC en is dus direct bruikbaar.

Elke Quooker® is uitgerust met een actief koolstoffilter. Dit verzekert u van het schoonste gekookte drinkwater. Daarnaast is een Quooker® duurzamer dan steeds weer een waterkoker opzetten en ook nog eens voordeliger. U bespaart tijd met een Quooker® omdat u minder vaak naar een waterkoker loopt. Met een Quooker® gebruikt u precies de hoeveelheid kokend water die u nodig heeft. Thee zetten met een Quooker® kost u nog geen 5 cent per dag! De kraan is dus een investering in uw portemonnee én het milieu! Dat maakt het huren van een Quooker® #Méérdanlogisch.

Daarom kiest u voor Ological

Onze 4 G's, de uitgangspunten bij alles wat wij doen.

 • Gezonder

  Gezonder

  Kokend water uit de Quooker® bevat minder kalk dan water uit de waterkoker, vanwege het uitstekende filtersysteem. Dit zorgt voor lekkerdere en gezondere thee dan thee uit een koffieautomaat of waterkoker omdat de Quooker® rechtstreeks op de waterleiding is aangesloten. U stimuleert bovendien het drinken van thee in plaats van (minder gezond) koffie.

 • Groener

  Groener

  Een Quooker® verbruikt minder energie dan een reguliere waterkoker of koffieautomaat en gaat verspilling tegen. U tapt immer steeds een afgepaste hoeveelheid water uit de Quooker®. Door de innovatieve vacuüm isolatietechniek die Quooker® hanteert blijft het water warmer en bespaart u energie. De Quooker® is aantoonbaar de zuinigste kokendwater boiler met energielabel A.

 • Goedkoper

  Goedkoper

  Voor uw Quooker® betaalt u een vast, voordelig weekbedrag. Een Quooker® kost u nog geen 5 cent per dag en u bespaart er tijd, water én energie mee. Bovendien stimuleert u het drinken van thee welke goedkoper is dan koffie. Ological biedt u ook de mogelijkheid om een Quooker® te huren in plaats van te kopen. Ook dit drukt op uw investeringskosten.

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  Uw Quooker® wordt voor u geïnstalleerd en onderhouden. U heeft er zelf dus geen omkijken naar. En vervolgens hoeft u niet meer te wachten op de waterkoker. Uw thee is meteen klaar en u hoeft maar één keer te lopen!

 • Gezonder
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gemakkelijker

Onze Quookers

Maak uw keuze

 • Quooker® kranen

  Quooker® kranen

  U heeft de keuze uit verschillende soorten Quookers®: een variant die alleen kokend water biedt, of een variant die u tevens als close in boiler kunt gebruiken. Ological levert een uitgebreid assortiment boilers en kranen van Quooker® voor direct kokend en/of warm water in uw keuken.

  Voordelen van een Quooker® op kantoor, in de vergaderzaal, pantry of sportkantine:

  • Direct zuiver, kokend water

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Voordelig in gebruik en ruimtebesparend

 • Quooker® Reservoirs

  Quooker® Reservoirs

  Naast een uitgebreid assortiment kranen levert Ological ook reservoirs van Quooker®. Quooker® heeft verschillende reservoirs ontwikkeld, allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Stand-by verbruik is maar 5 cent per dag

  • Water tappen en gelijk verder werken

Maak een afspraak, wij helpen u graag!

De juiste Quooker kiezen voor uw organisatie?

Wilt u meer informatie over de voordelen van een Quooker® voor uw organisatie? Hoe kiest u de meest efficiënte Quooker®? Hoeveel kunt u besparen? Kiest u voor duurzaam, zuinig, gezuiverd en doorgekookt water? Dan is een Quooker® zeer geschikte oplossing. Natuurlijk kunt u bij ons terecht met al uw vragen en voor advies. Wij kijken met plezier, samen met u, naar de meest praktische oplossing.

Betrouwbare service

Betrouwbare service

Faciliteren is ontzorgen. Wanneer u kiest voor een Quooker® via Ological kunt u rekenen op een vakkundige en professionele installatie. Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Het installeren van uw Quooker® gebeurt netjes en secuur. Ook voor het onderhoud van uw Quooker® kunt u op ons rekenen. Afhankelijk van de waterhardheid in uw regio is frequenter onderhoud noodzakelijk. Wij adviseren u hierover en plannen het onderhoud in, zodat u hier zelf niet aan hoeft te denken. Dat vinden wij #Méérdanlogisch.

 

De juiste keuze maken?

Contact