Quookers

#méérdanlogisch.

Met een Quooker heb je altijd vers kokend water bij de hand. Nooit meer een lege boiler van de espressomachine, dagenlang wachten op reparaties of thee met een vies laagje erop. Met de Quooker en service van Ological kies je voor duurzaamheid, veelzijdigheid en efficiëntie.

 • Zuiver en gefilterd water op 100°C
 • Kosten-, water- en energiebesparend
 • Ruimtebesparende kranen met stijlvol design
 • Uniek all-in servicepakket met installatie, onderhoud en een uitgebreide garantie
Quooker: Landingspagina tekst 1

Betaalbaar én hygiënisch

Van kantoortuin tot zorginstelling, van restaurant tot showroom, overal wordt thee gedronken. Het gebruik van een Quooker is duurzamer dan steeds weer een waterkoker opzetten, en bespaart ook nog eens tijd en water: je hoeft maar één keer te lopen voor je kop thee, en kan precies de hoeveelheid water pakken die je nodig hebt. Het actieve koolstoffilter van de Quooker zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag gebruik kunt maken van schoon, gekookt drinkwater. Daarnaast kan de Quooker ingezet worden om snel en efficiënt toegang te hebben tot warm water voor schoonmaak en andere doeleinden. Een Quooker van Ological biedt een goedkope, duurzame en tijdbesparende oplossing voor jouw bedrijf!

Quooker bij Ological: duurzaam en betrouwbaar

Ological is al ruim 12,5 jaar een betrouwbare en duurzame facilitair dienstverlener met een specialisatie in wateroplossingen. Dankzij onze ervaring zijn wij bekend met de behoeften voor gekookt water: altijd beschikbaar, schoon en duurzaam. Samen met het all-in servicepakket voor de Quooker zorgt Ological voor de beste oplossing voor jouw bedrijf én het milieu.

Besparingsteller Quooker 1.png
Besparingsteller Quooker 2.png
Besparingsteller Quooker 3.png
Quooker: Gemakkelijk en Stijlvol

Gemakkelijk en stijlvol

Met de Quooker kranen en reservoirs heeft iedere gebruiker snel en makkelijk schoon gekookt water. Met stijlvolle kranen, een breed aanbod aan reservoirs en een volledige service zorgt Ological dat de Quooker aan al je eisen voldoet.

 

Quooker: Uniek all-in servicepakket

Uniek all-in servicepakket

Ological staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom bieden wij de Quooker aan in een uniek all-in service concept. Wij verzorgen de installatie en met onze onderhoudsdienstverlening verzekeren we je ervan dat je Quooker in optimale staat blijft. We checken de werking van jouw Quooker, controleren de kraan en vervangen waar nodig de perlator.

 1. Aanschaf en installatie
 2. Jaarlijks onderhoud
 3. Volledige garantie
Quooker Midpage 2.png
Quooker Service 2.png

Onze Quookers

Maak je keuze

 • Quooker® kranen

  Quooker® kranen

  Je hebt de keuze uit verschillende soorten Quookers®: een variant die alleen kokend water biedt, of een variant die je tevens als close in boiler kunt gebruiken. Ological levert een uitgebreid assortiment boilers en kranen van Quooker® voor direct kokend en/of warm water in je keuken.

  Voordelen van een Quooker® op kantoor, in de vergaderzaal, pantry of sportkantine:

  • Direct zuiver, kokend water

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Voordelig in gebruik en ruimtebesparend

 • Quooker® Reservoirs

  Quooker® Reservoirs

  Naast een uitgebreid assortiment kranen levert Ological ook reservoirs van Quooker®. Quooker® heeft verschillende reservoirs ontwikkeld, allemaal voorzien van de gepatenteerde hoogvacuümisolatie.

  • Energiebesparend door een korte opwarmtijd

  • Stand-by verbruik is maar 5 cent per dag

  • Water tappen en gelijk verder werken

Daarom kies je voor Ological

Gezonder, Groener, Goedkoper én Gemakkelijker

 • Gemakkelijker

  Gemakkelijker

  De Quooker wordt voor je geïnstalleerd en onderhouden. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar. Bij een storing, zorgen wij voor een vervangend model met onze Quooker Quickservice. Ook regelen wij de uitgebreide garantie. Zo kan je blijven genieten. Daarnaast hoef je ook niet meer te wachten op de waterkoker. Thee is meteen klaar en je hoeft maar één keer te lopen!

 • Groener

  Groener

  Een Quooker verbruikt minder energie dan een reguliere waterkoker of koffieautomaat en gaat verspilling tegen: je tapt immers steeds een afgepaste hoeveelheid water uit de Quooker. Door de innovatieve vacuüm isolatietechniek die Quooker hanteert blijft het water warmer en bespaar je energie. De Quooker is aantoonbaar de zuinigste kokendwaterboiler met energielabel A.

 • Goedkoper

  Goedkoper

  Voor jouw Quooker met service van Ological betaal je een vast, voordelig weekbedrag. Met een Quooker bespaar je tijd, water én energie. Voorkom onverwachte installatie- en reparatiekosten met het all-in servicepakket van Ological wat jou volledig ontzorgt.

 • Gezonder

  Gezonder

  Het uitstekende filtersysteem van de Quooker zorgt voor schoon en fris water, zonder schuimlaagje, perfect verwarmd tot 100°C. Zo kan jij keer op keer genieten van een heerlijke en gezonde kop thee. Je stimuleert bovendien het drinken van thee in plaats van minder gezonde koffie.

 • Gemakkelijker
 • Groener
 • Goedkoper
 • Gezonder
Betrouwbare service

Betrouwbare service

Faciliteren is ontzorgen. Wanneer je kiest voor een Quooker® via Ological kun je rekenen op een vakkundige en professionele installatie. Wij werken met ervaren en betrokken servicemedewerkers. Het installeren van de Quooker® gebeurt netjes en secuur. Ook voor het onderhoud van jouw Quooker® kun je op ons rekenen. Afhankelijk van de waterhardheid in jouw regio is frequenter onderhoud noodzakelijk. Wij geven je advies en plannen het onderhoud in, zodat je hier zelf niet aan hoeft te denken. Dat vinden wij #Méérdanlogisch.

 

De juiste keuze maken?

Contact