All-in service Quooker

#méérdanlogisch.

Als specialist op het gebied van duurzame facilitaire oplossingen en watervoorzieningen servicen wij inmiddels bijna 3000 locaties in Nederland. Dankzij onze onderhoudsservice zijn onze partners verzekerd van zorgeloos gebruik van onze producten en verlengen wij de levensduur van al onze wateroplossingen. Bovendien zorgen wij ook na afloop van de service-overeenkomst voor een duurzame doorontwikkeling van onze producten.

Quooker: Service Installatie

1. Installatie

Vóór de installatie van de Quooker bespreken we de praktische situatie zodat we zeker weten dat we de machine goed en snel kunnen installeren. Vervolgens plannen we een afspraak in en zorgen onze professionele monteurs voor de installatie. Binnen 90 minuten is jouw Quooker klaar voor gebruik.

Quooker: Service Onderhoud

2. Onderhoud

Twee keer per jaar lopen wij de Quooker na. Op dat moment vervangen, controleren en onderhouden wij verschillende onderdelen van de machine. Zo zorgen wij ervoor dat jouw Quooker in optimale staat blijft functioneren. Mocht er tussentijds toch extra onderhoud nodig, zijn bieden wij een kosteloze storingsdienst.

Quooker: Service Quickservice

3. Quooker Quickservice

Storing? Als wij jouw Quooker binnen 48 uur niet volledig kunnen repareren, zorgen wij voor een vervangend model middels onze Quooker Quickservice. Zo kom je nooit zonder kokend water te zitten!

Quooker: Service Abonnement

4. CUBE service & abonnement

Gekozen voor de Quooker CUBE bij je Quooker pakket? Ook dan leveren wij ons standaard installatie-en-service pakket met Quooker Quickservice.

Bovendien bieden wij een uniek abonnement voor de koolzuurflessen, zodat je altijd gebruik kunt maken van heerlijk bruisend water.

Geen verrassingen met de All-in Service

Met de all-in service voor de Quooker ben je volledig ontzorgd. We bieden twee pakketten aan. Zo is er altijd een passend pakket afgestemd op jouw Quooker. Alle pakketten zijn inclusief vijf jaar garantie op de Quooker, jaarlijks of 2x per jaar onderhoud en de Quooker Quickservice. Naast het weekbedrag betaal je eenmalig voor installatie en geldt er een borg. Deze borg krijg je retour bij het einde van de looptijd van je contract. Verder zijn er geen extra of verborgen kosten. Ook dat is helder bij Ological.

Quooker Classic Service.png
Quooker CUBE Service.png