Servicemonteur

Zuid-West Nederland 32 - 40 MBO 3-4

Servicemonteur

Datum publicatie: 28-05-2024

Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilethygiëne. Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het periodieke servicebezoek. Tijdens deze klantbezoeken onderhouden we niet enkel onze producten maar vooral ook de relatie met de klant.

Daarom breiden wij ons team graag uit met een sympathieke servicemonteur. Jij bent namelijk onze expert op locatie (en dus het gezicht van Ological die ze het beste kennen).

Het serviceteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het serviceteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, bestaat nu uit 6 personen. Terwijl de klantenservice vooral vanuit kantoor werkt en het voorbereidend werk doet voor de monteurs en serviceverleners werk jij vooral bij de klant op locatie. Aan het einde van de dag tref je je collega's op kantoor en in het magazijn.

Wat houdt het precies in?

Als servicemonteur op pad bezoek jij onze nieuwe en bestaande klanten door heel Nederland in je eigen Ological auto. Je collega's van de afdeling klantenservice stippelen de route voor je uit zodat jij met de juiste spullen vanuit het magazijn op pad kunt. Je bezoekt circa 4/5 klanten per dag. Eenmaal op locatie heb je vaak contact met de receptioniste of facilitair medewerker. Je bespreekt wat er nodig is, legt uit wat jij van plan bent te doen en zorgt na onderhoud even voor terugkoppeling. In de praktijk gaat het om het installeren van waterleidingkoelers en Quookers en storingen aan diverse wateroplossingen analyseren en repareren. Onderweg pak je ook nog een onderhoudsbeurtje mee. Vaak is het al mogelijk om rond 08:00 bij de klant te beginnen waardoor je ook lekker op tijd je dag kunt afsluiten.

Je hebt voor deze rol twee rechterhandjes nodig en een positieve instelling!

Deze baan is echt iets voor jou als

Je het fijn vindt om direct klantcontact te hebben, je plezier hebt in auto rijden en als je graag werk doet met impact!

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een arbeidsmarktconform salaris met 8% vakantiegeld; 
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 65% van de premie voor onze rekening nemen;
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening.

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / layla@ological.nl. Tot snel!