• Gezond het nieuwe schooljaar in met SCOOLWATER!

Gezond het nieuwe schooljaar in met SCOOLWATER!

Na een zonnige zomervakantie beginnen vandaag de scholen weer. Veel leerlingen kunnen hun bidons weer vullen bij een SCOOLWATER waterkoeler. Lekker koel water dat eenvoudig te tappen is. Zo dragen we als Ological bij aan een gezonde basis op scholen.

SCOOLWATER zet zich actief in om scholen te helpen met de overstap naar het drinken van leidingwater. Een leidingwaterkoeler maakt het water koel en daardoor smaakt het lekkerder. Daarnaast bieden wij scholen eenvoudige communicatietools, zodat leerlingen ook écht overstappen naar het drinken van water en dit ook volhouden.

Gezond het nieuwe schooljaar in met SCOOLWATER!

Wij geven tips voor een overstapplan, richtlijnen voor communicatie naar leerlingen en ouders over het geplaatste watertappunt. SCOOLWATER omvat ook aanvullende communicatietools om het drinken van gezond, gekoeld water te stimuleren.

Door water drinken op scholen te stimuleren, wordt een gezonde en belangrijke basis voor de toekomst gelegd. In samenwerking met JOGG en gemeenten stimuleert Ological kinderen, leerkrachten en ouders om kraanwater te drinken. Lekker en gezond!

Ook interesse voor jouw school? Klik hier voor meer informatie.