Word jij onze nieuwe accountmanager?

Midden-Nederland 32 - 40 HBO

Word jij onze nieuwe accountmanager?

Datum publicatie: 28-05-2024

Voor circa 1500 bedrijven in Nederland zijn wij servicepartner op het gebied van duurzame dienstverlening, zoals waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken hebben wij een mooie groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een Accountmanager. Een energieke collega die door zijn commerciële talent relaties op- en uit kan bouwen!

Het Salesteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het salesteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, is op te delen in de binnen- en de buitendienst. Het team wordt geleid door Ralf Verboven en bestaat uit 6 personen.

Het salesteam, werkt nauw samen met het marketingteam voor de ontwikkeling van de salesstrategie en -materiaal. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het marketing- en salesteam kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Wat houdt het precies in?

Als accountmanager heb je een diverse en proactieve rol binnen het salesteam. Je houdt je dagelijks bezig met het vergroten van onze klantportfolio en het uitbreiden van onze duurzame dienstverlening bij bestaande klanten.

Binnen je rol ben je actief in de top van onze primaire doelgroepen, zoals de Automotive en de grotere kantoren binnen Nederland. Samen met onze potentiële en bestaande klanten zet jij een stap in de richting van duurzamer en gezonder gedrag.

Dankzij jouw ervaring op het gebied van sales:

  • Bouw je actief aan een groeiend aantal nieuwe klantrelaties; Weet jij met iedere klant een relatie op te bouwen, te onderhouden en uit te breiden;
  • Kan jij elke klant voorzien van een passende, duurzame oplossing;
  • Breid jij onze database mee uit waardoor we met z’n alle steeds efficiënter onze klanten kunnen benaderen;
  • Denk jij actief mee aan de verbetering van onze concepten en de benadering van de doelgroepen.

Ben jij onze resultaatgerichte collega die Nederland een stuk duurzamer wil maken? En krijg jij een kick van het binnenhalen van commerciële kansen bij bestaande- en nieuwe klanten?

Echt iets voor jou als:

Je blij wordt van een commerciële rol, je een verschil wilt maken in de richting van duurzaamheid en die graag omzet naar zichtbare resultaten.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een arbeidsmarktconform salaris met een leuke bonusregeling;
  • Een werkweek tussen de 32 en 40 uur;
  • Een Kona (elektrisch) welke ook privé gereden mag worden; Een uitdagende functie met toekomstperspectief richting de rol van Key-Accountmanager;
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 67% van de premie voor onze rekening nemen;
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening.

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op. Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom - Boer is te bereiken via 0165-769 069 / hr@ological.nl. Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.