Waar Ological voor staat

#méérdanlogisch.

Wat als de meest duurzame facilitaire oplossing zakelijk ook meteen de beste is? Een totaaloplossing die aansluit op al de wensen van zowel de gebruikers als de organisatie. Ological gelooft dat facilitaire dienstverlening altijd Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker kan. Dat kunnen we waar maken door voortdurend vooruit te kijken en in te spelen op ontwikkelingen en innovaties. En daarin gaan we best ver.

vrouw_en_man_drinken_gezond_water

Gezonder

Ological levert uitsluitend producten en diensten die niet alleen een bijdrage leveren aan een verantwoorde toekomst, maar ook aan een gezonde levensstijl. Zo maken we ieders werkomgeving aangenamer en vitaler.

hand_met_wereldbol_groener_waterdrinken

Groener

Ological is continu op zoek naar nog duurzamere facilitaire oplossingen. Want deze kunnen in onze ogen altijd groener. Of het nu gaat om duurzame producten, hergebruik van grondstoffen, CO2 -, water- of energiebesparing, Ological helpt organisaties die verder kijken dan vandaag bij het realiseren van hun MVO-doelstellingen.

besparing_spaarvarken_goedkoper_groen_duurzame_investering

Goedkoper

Ological levert alleen producten en diensten die behalve duurzaam ook kostenefficiënt zijn of zelfs geld besparen. Wij staan daarbij ook garant voor een betaalbare service. Door logische en innovatieve oplossingen bewijst Ological dagelijks dat duurzaam niet duurder hoeft te zijn. Want duurzaam is leuk, maar nóg leuker als het wat oplevert.

inladen_doos_bestelbus_collega_ological_service

Gemakkelijker

Ological ontzorgt door uitsluitend totaaloplossingen aan te bieden. Wij staan voor hoogwaardige dienstverlening, nu en in de toekomst. We vinden het belangrijk dat je nooit misgrijpt en dat alles werkt. Onze gespecialiseerde en flexibele servicemedewerkers maken het je daarbij zo gemakkelijk mogelijk.

#Méérdanlogisch

Ological ondersteunt

Wij ondersteunen facilitair managers bij het verduurzamen van de facilitaire diensten binnen hun organisatie door deze gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker te maken. Wij vinden namelijk dat de meest duurzame oplossing ook zakelijk de beste moet zijn. Dat noemen wij #Méérdanlogisch.