• Nog makkelijker water drinken met de Easy Touch

Nog makkelijker water drinken met de Easy Touch

Ological wil op een toegankelijke manier bijdragen aan een gezondere en groenere bedrijfsvoering. Hoe? Door onder andere water drinken aantrekkelijk te maken en te stimuleren. Lekker koel, gewoon uit de leiding. Met de Easy Touch inbouw waterkoeler integreer je eenvoudig een wateroplossing op jouw kantoor. Zo drink je water nóg gemakkelijker, gezonder en groener! 

Aantrekkelijke inbouwoplossing

De Easy Touch inbouwoplossing heeft een strak design en sluit hiermee goed aan bij elk interieur. De kraan is te installeren in iedere pantry of keuken. Ook werkt het ruimtebesparend, doordat de box netjes wordt weggewerkt in een keukenkastje. Zo is lekker koel water altijd toegankelijk en zal men eerder voor een glaasje water kiezen. 

Heerlijk bruisend water

Water nog aantrekkelijker maken? Ga dan voor de Easy Touch Fizz en je hebt ook de mogelijkheid om heerlijk koel bruiswater te tappen. De bediening van deze watertap is herkenbaar en eenvoudig. Zo tap je gemakkelijk een glas, bidon of karaf fris water. 

 

Nog makkelijker water drinken met de Easy Touch

Duurzame keuze

Deze tap maakt gebruikt van koeling doormiddel van het nieuwste duurzame natuurlijke R600 koelgas. Dit gas is minder belastend voor het milieu en verlengt de levensduur van de waterkoeler. Als bijkomend voordeel is een waterkoeler met R600 koelgas ook stiller dan andere automaten.

Hygienisch door gesloten koelsysteem

Deze waterkoeler wordt elektronisch aangestuurd, in plaats van mechanisch. Hierdoor wordt de leiding tussen kraan en de box helemaal  leeggetapt. Er blijft zo geen water achter tussen de box en de kraan. Dit voorkomt bacterievorming en zorgt voor altijd écht koel water. Daarnaast zorgt het gesloten 'direct chill' koelsysteem voor een grote capaciteit heerlijk koel water.

Maak ook de volgende stap in waterdrinken. Lees hier meer over de Easy Touch watertap of neem contact op met onze collega's. Zij vertellen je er graag meer over.