Marketing- en communicatiespecialist

Roosendaal 28 - 32 HBO

Marketing- en communicatiespecialist

Datum publicatie: 21-03-2024

Voor circa 1500 bedrijven in Nederland zijn wij al de servicepartner op het gebied van duurzame facilitaire dienstverlening, zoals waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken hebben wij bovendien een duidelijke groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een Marketing- en communicatiespecialist. Met een focus op onze bijdrage aan gezondheid en duurzaamheid draag jij als onderdeel van het marketingteam bij aan de verdere groei van onze organisatie.

Het marketingteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen waarbij onze groei wordt geïnitieerd vanuit een breed samengesteld marketing en salesteam van 10 personen die samen een onderscheidende marketing en sales strategie ontwikkelen en uitvoeren. Dankzij deze gezamenlijke inspanningen kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Het interne marketingteam, waar jij deel van uitmaakt, wordt aangevuld met een externe marketingpartij. Het team wordt aangestuurd door een ervaren strategische marketeer (extern) en bestaat verder uit een data marketeer en een junior (content) marketeer.

Wat houdt het precies in?

Als Marketing- en communicatiespecialist focus jij je op het verstevigen en uitbreiden van onze positie in de zakelijke markt. Dagelijks hou jij je bezig met uitvoering te geven aan het marketing- en salesplan, het (door) ontwikkelen van duurzame concepten en het creëren van een grotere brand awareness bij onze doelgroep en onze klanten. Dankzij jouw ervaring op het gebied van marketing en communicatie:

  • Geef je uitvoering aan de marketingstrategieën en -campagnes, met focus op het realiseren van de beoogde groeidoelstellingen;
  • Coördineer je de samenwerking en inzet van de datamarketeer en de junior marketeer;
  • Professionaliseer je onze online aanwezigheid, inclusief sociale media, website en e-mailmarketing;
  • Blijf je op de hoogte van de laatste marketingtrends en breng je deze actief onder de aandacht;
  • Ontwikkel je onze merkidentiteit door en bewaak je actief de Ological huisstijl.

Wil jij met jouw ideeën, ervaring en aanpakkers-mentaliteit samen bedrijven in Nederland op een leuke manier een stuk duurzamer te maken?

Deze baan is echt iets voor jou als:

Jij vooral blij wordt van met jouw inbreng een zichtbaar resultaat te behalen, je graag een verschil wil maken, je duurzaamheid en gezond gedrag wil stimuleren door tevens het gemak groot en de kosten laag te houden en je je op het gebied van strategie verder wil ontwikkelen.

Naast een baan met impact bieden wij jou:

  • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een werkweek tussen de 28 en 32 uur;
  • Een leuke uitdagende functie met veel toekomstperspectief;
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 65% van de premie voor onze rekening nemen;
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club ambitieuze mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan onderscheidende duurzame facilitaire dienstverlening.

Interesse?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom - Boer is te bereiken via 0165 - 769 069 / hr@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.