• Accountmanager beheer

Onze Sales Manager in de hoofdrol: bekijk de video

Ter promotie van onze vacature van Accountmanager Beheer hebben we een mooie video ontwikkeld waarin onze Salesmanager Ralf je meeneemt in een werkdag als Accountmanager Beheer bij Ological. Naast het feit dat het opnemen van de video voor alle betrokken collega's een unieke en leuke ervaring was zijn we ook enorm trots op het eindresultaat!

De video laat zien dat jij als Accountmanager Beheer de rechterhand van onze Salesmanager bent. Samen beheren jullie actief de grotere leidingwaterkoelerklanten in een groot en divers aantal branches. De Ological waterkoelerconcepten die altijd een duurzaam gezond gedrag promoten, weet jij goed aan te vullen met jouw commerciële ervaringen en inzichten. Daarmee wordt beheer automatisch groei.

Aanvullend op je leidingwaterkoeler beheertaken draag jij, samen met de Salesmanager, tevens zorg voor de grotere toilethygiëne klanten van Ological. Maar er is meer … Zo wordt jij voor onze prospects, waterkoelerklanten en al je commerciële collega’s het eerste aanspreekpunt voor de Ological Papercycles concepten. Ological biedt met deze verschillende Ological Papercycles één van de meest complete duurzame circulaire toilethygiëne concepten van Nederland. Alles klopt van assortiment tot dienstverlening waardoor klanten zelf hun afval hergebruiken. Jouw rol is om samen met de Sales Manager deze facilitaire tak verder uit te bouwen.

In deze functie bij Ological focus je op onze unieke duurzame concepten en richt jij je op het laten groeien van de omzet bij of via bestaande klanten.

Meer weten over de functie? Bekijk de volledige vacature hier.