Ological ondertekent Green Recovery Statement

Ological ondertekent vandaag vol overtuiging het Green Recovery Statement. De oproep is wat ons betreft niet alleen gericht aan de overheid, maar juist ook aan het bedrijfsleven zelf.

Wij zien een duurzame oplossing niet als een luxe, maar als een noodzakelijkheid waar we als samenleving continu aandacht aan dienen te besteden. Juist ook in crisistijd. Als MVO koploper zijn wij er van overtuigd dat alleen een gezond, duurzaam, inclusief en efficiënt bedrijf op de lange termijn economisch bestaansrecht heeft.

Duurzaam ondernemen is leuk, maar natuurlijk nog leuker als het ook wat oplevert. Door praktisch en functioneel te kijken naar een oplossing hoeft een duurzame oplossing niet moeilijk te zijn. Dit beoordelen wij in al onze activiteiten door onze vier kernwaarden (4G’s) centraal te zetten: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Zo is een duurzame oplossing zakelijk ook de beste.

  • Gezonder - Maak werkomgevingen aangenamer en vitaler.
  • Groener - Hergebruik grondstoffen en bespaar CO2, water en energie.
  • Goedkoper - Naast duurzaam ook kostenefficiënt of zelfs geld besparen
  • Gemakkelijker - Ontzorg door totaaloplossingen.

Deze verandering begint bij mensen en groeit door mensen. Bent u ook klaar voor de volgende stap? Bel ons via 0165 – 769 069 om samen op zoek te gaan naar een duurzame oplossing op facilitair gebied.