• Koninklijke Jaarbeurs Utrecht gaat voor schoon drinkwater voor iedereen

Koninklijke Jaarbeurs gaat voor schoon drinkwater voor iedereen

Koninklijke Jaarbeurs geniet al sinds 2014 van heerlijk gezond en fris water, prachtig geïntegreerd in het congresgebouw. Ze maken nu de volgende stap en kiezen voor het Ological concept met Made Blue. Door de koelers te voorzien van informatie en een QR code, geven ze niet alleen hun bezoekers schoon en fris drinkwater, maar dragen bezoekers ook bij aan waterprojecten in landen waar dat hard nodig is.

Jaarbeurs Utrecht inbouw koeler van Ological met Made Blue concept

Koninklijke Jaarbeurs neemt de leiding

Jaarlijks komen er maar liefst 2,5 miljoen bezoekers bij Koninklijke Jaarbeurs over de vloer. Door de wateroplossingen zijn alle conferentiezalen van Jaarbeurs voorzien van watertappunten waar heerlijk water getapt kan worden. Zo worden de gasten volledig ontzorgd en doordat er glas voor glas getapt wordt is er ook geen verspilling van water.

Ze gaan nu nog een stap verder en gaat voor het Made Blue concept. Alle tappunten worden voorzien van een mooi design met hierop een QR code. Zo kunnen bezoekers eenvoudig en vrijwillig een kleine donatie doen, om waterprojecten te ondersteunen in landen waar dit hard nodig is. Zo zijn Koninklijke Jaarbeurs en hun bezoekers echte ambassadeurs van schoon drinkwater.
 

Water is de basis

In Nederland kunnen we genieten van gezond en schoon leidingwater, maar helaas is dit lang niet overal vanzelfsprekend. Voor 771.000.000 mensen is het een dagtaak om aan veilig water te komen. Dat is 1 op de 10 mensen op aarde. Het verzamelen van water is voor velen een dagtaak, waardoor er geen tijd is om te werken of om naar school te gaan.

Niet alleen een tekort aan water is een probleem, ook de vervuiling van het water speelt een rol. Naar schatting sterven jaarlijks 485.000 mensen als gevolg van vervuild drinkwater en slechte sanitaire voorzieningen. Dat zijn ruim 1.300 mensen per dag. Water is een onmisbare basis voor iedereen.
 

Maak impact met Made Blue

Wil jij ook bijdragen aan het realiseren van schoon drinkwater voor iedereen? Met een waterkoeler van Ological met het Made Blue concept, maak je zowel lokaal impact voor de directe gebruikers van de waterkoeler, als internationaal in landen waar schoon drinkwater niet vanzelfsprekend is. Word jij ook een ambassadeur van schoon drinkwater? Neem contact op voor meer informatie.