• Doe de besparingscheck!

Doe de besparingscheck!

Met een leidingwaterkoeler kunt u niet alleen genieten van gekoeld en gezond water, maar u kunt tegelijkertijd ook besparen! Het verbruik van andere producten zal dalen en enkele specifieke producten worden helemaal overbodig. Benieuwd hoe u kunt besparen met een wateroplossing van Ological? Doe hier onze besparingscheck!

 

Bespaar op flessen mineraalwater

De grootste besparing komt terug in het vervallen van het gebruik van flessen mineraalwater. In grote (1,5L) of in kleine (0,5L) hoeveelheden water inkopen voor werknemers is alles bij elkaar toch een kostenpost. Hierbij komen daarnaast ook nog transportkosten kijken, ruimte voor opslag en het voorraadbeheer. Met een wateroplossing van Ological is dit allemaal verleden tijd.
 

Minder koffie consumptie

Onze waterkoelers hebben een aantrekkelijk design en als ze op de juiste positie geplaatst worden, zal het een positief effect hebben op de waterconsumptie. Collega’s kiezen lekker voor een glaasje fris water en laten de koffie vaker staan. Hierdoor daalt het koffieverbruik vaak aanzienlijk.
 

Gezond en goedkoop alternatief voor frisdrank


In sommige bedrijven worden ook flesjes of blikjes frisdrank aangeboden aan medewerkers. Een mooie gebaar, maar ook hier zit een kostenplaatje aan verbonden.

Benieuwd wat u concreet kunt besparen?

 

>Doe dan nu de besparingscheck!