Word onze nieuwe accountmanager in regio Breda-Den Bosch

#méérdanlogisch.

Op tijd de deur uit naar die gemeente die graag wil overstappen op de meest duurzame toilethygiëne. Na je afspraak even afstemmen met je collega van Telemarketing over de nieuwe afspraken die voor je gemaakt zijn in de komende weken. Vervolgens heb je een afspraak bij een school om een order voor waterkoelers af te sluiten. Na deze afspraak bezoek je uit jezelf nog een drietal kantoren in de buurt om een leuke koffietray af te geven en de contactpersonen te achterhalen. In de middag heb je nog een afspraak bij een autobedrijf om de offerte af te ronden voor het plaatsen van een nieuwe inbouwwaterkoeler. Je belt even naar kantoor om die plaatsing in de planning vast te zetten en loopt dan bij de omliggende autobedrijven nog even snel naar binnen. Aan het eind van de middag werk je thuis de aanvraag voor de offerte voor de gemeente uit, behandel je de mail, bel je de offertes na, stem je nog een keer af met je collega van Telemarketing en werk je de administratie bij!

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw werkdag als Account Manager Buitendienst bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en uitdagend. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van je eigen regio. Je wordt ondersteund door collega’s van marketing en telemarketing die leads generen voor onze duurzame producten en afspraken voor jou maken bij potentiële klanten die de overstap willen maken naar een groene bedrijfsvoering. Vervolgens ben je verantwoordelijk om het verkoopadviestraject te doorlopen, de overeenkomst af te sluiten én de commerciële aftersales. In je werkgebied liggen volop kansen bij het MKB, het onderwijs, de gemeenten, de kantoren, de industrie en de horeca. Naast de ondersteuning van marketing en telemarketing genereer je uiteraard ook zelf nieuwe leads en maak je afspraken bij potentiële klanten voor een duurzame samenwerking met Ological!

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële, facilitaire of gelijkwaardige richting
  • Je bent een commercieel talent, een uitstekende verkoper met een open mind en honger naar Je bent van nature communicatief, pragmatisch, gedreven en service gericht ingesteld
  • Jij bent zorgvuldig, accuraat, kunt goed prioriteiten stellen en dagelijks succes is een belangrijke drijfveer voor je
  • Jij vindt het leuk als vertegenwoordiger in de buitendienst het verkoopconcept van Ological op basis van de vier G’s – gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker – uit te dragen.
  • Je woont in de regio Breda-Den Bosch en bent toe aan een eerste of tweede stap in jouw Salescarrière.

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Ological bied je prettige en duurzame baan, met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een “groene” bedrijfsauto, een laptop en een mobiele telefoon. Vanuit huis ben je werkzaam in heel Nederland en op ons kantoor in Roosendaal. De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Accountmanager Buitendienst.

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Meer weten of solliciteren?

Mail je CV en korte motivatie waarom jij denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom de 4 G’s bij jouw passen (zie onze website www.ological.nl). Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 of mail naar p&o@ological.nl en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar alle vacatures