Vacature Marketing Manager

#méérdanlogisch.

Word jij onze nieuwe Marketing Manager?

Je bent een allround Marketing Manager met een goed trackrecord in online marketing. Je wil graag resultaatverantwoordelijk en multidisciplinair werken aan het verhogen van ons marktaandeel in diverse segmenten waaronder het segment office, gemeenten en educatie. In jouw werkzaamheden laat je steeds zien dat slimme content en data goed samengaan en tot resultaten leiden. Bovendien werk je graag nauw samen met Sales, om aantoonbaar groei te realiseren.

Is dit wat voor jou?

We zoeken een nieuwe collega die begrijpt dat het bouwen van werkprocessen op basis van data helpt om een duurzaam gevulde sales pipeline te realiseren. Iemand die zelfstandig een brede, duidelijke verkoopstrategie op basis van marketingdata kan invullen, dit kan vertalen naar concrete acties en daarbij zorgt voor een uitstekende aansluiting op het Salesplan en -team.

Bij ons heb je de kans om in een meewerkende en leidinggevende rol de vertaalslag te maken van de bedrijfsdoelstellingen naar een passende marketingstrategie. Jij geeft richting aan de online en offline middelenmix. Dat doen we grotendeels in eigen beheer en deels door middel van aansturing van ingehuurde bureaus/derden.

Je bent zelfstandig en zelf startend terwijl je, samen met de Algemeen Directeur en Sales Manager als ervaren sparringpartners, de komende jaren verder gaat bouwen aan een geoliede (marketing-)machine. Hiervoor krijg je een team, budget en tools ter beschikking, zoals een marketing automation platform (Pipedrive). Je weet daarbij een ideale mix te vinden tussen geautomatiseerd en persoonlijk contact.

Wat kun je verder verwachten?

 • Het ontwikkelen van creatieve marketingbenaderingen die passen bij een visie van ‘Customer Intimacy’;
 • Het (samen met je collega’s) bedenken en uitwerken van doelgroep specifieke marketing- en communicatieplannen en het ondersteunen van sales flows;
 • Een onderscheidende duurzame propositie in de facilitaire B2B markt met een eigentijdse proactieve marktbenadering waarbij data en interactie centraal staan;
 • Het maken van webanalyses, het rapporteren hiervan en aanbevelingen doen met betrekking tot het online beleid;
 • Het initiëren, voorstellen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen;
 • Het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie en deze vertalen naar de behoeften van de business.

Dit ben jij:

 • HBO/WO werk- en denkniveau; 
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een marketingomgeving;
 • Ervaring in het opzetten en uitvoeren van marketingprocessen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
 • Je past goed binnen een directe communicatiecultuur;
 • Zelf startend, probleemoplossend en signaleert tijdig trends en ontwikkelingen;
 • Communicatief sterk en een teamplayer;
 • Resultaatgerichtheid, gecombineerd met kostenbewustzijn, dat goed tot zijn recht komt in een kleinere, salesgerichte organisatie met korte lijnen;
 • Een goede beheersing van Office Word en zeker Excel is noodzakelijk. Je hebt daarnaast ervaring met en kennis van Marketing Automation Software. 

Dit bieden we jou: 

Ological biedt jou een verantwoordelijke functie waarin je verder kan groeien als Marketing Manager, een prima salaris en bonusregeling in combinatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een informele en prettige werksfeer.

Dit zijn wij

Ological is de meest duurzame facilitaire dienstverlener in Nederland en bouwt aan een sterk B2B merk rondom de kernwaarden gezonder, groener, goedkoper en gemakkelijker. Niet alleen onze producten en diensten, maar ook onze mensen en werkwijze dragen hieraan bij. Zo garanderen onze leidingwaterkoelers het drinken van gezond, fris en vooral lekker leidingwater. Terwijl met een waterkoeler het gebruik van dure (plastic) flessen verleden tijd is! De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken, loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en groeien flink door.

Meer weten of solliciteren?

Ological kiest er voor deze opdracht voor om exclusief met Think Yellow samen te werken.
Heb je interesse n.a.v. bovenstaande tekst? Reageer dan direct via de website van Think Yellow.

Wil je meer informatie, heb je een vraag of twijfel je ergens over? Laat het ons alsjeblieft weten!
Bob Geerards is te bereiken op 06 37 33 42 72.