Vacature HR adviseur (24-32 uur)

#méérdanlogisch.

Hoe ziet jouw werkdag als HR adviseur eruit?

Je start je dag op kantoor met goede koffie, thee of lekker water natuurlijk. Je wordt gebeld door een enthousiaste sollicitant die belt voor meer informatie over een vacature op de website. Als je deze hebt gesproken ga je aan de slag met het maken van een functieprofiel voor de werving van een nieuwe collega. Deze zet je uit bij verschillende wervingskanalen en binnen je netwerk. Vervolgens heb je een bespreking met de operationeel manager over zijn voorstel voor een salarishuis en de functieprofielen die jullie samen aan het maken zijn.

Daarna heb je overleg met ons marketing bureau en de marketing manager, om te kijken naar eventuele verbeteringen aan de vacatures op de website. Jullie bekijken samen de campagnes die jij wil voeren om beter vindbaar te zijn in Google Jobs en op sociale media. Hier weet jij je kennis over jouw vakgebied goed in te zetten. Je krijgt tussendoor nog een vraag van een collega over het zorgverlof voor mannen. Je checkt gelijk de gewijzigde wetgeving en weet zo snel een goed advies te geven.

Met de directeur stem je een personeelsmemo af en overleg je de prioriteiten bij het personeelshandboek dat jij aan het opstellen bent. Jullie kijken meteen ook naar de verwachtingen aangaande de fte’s en de eventuele vacatures in het komende boekjaar; zo blijf je up to date over wat jou de komende tijd te wachten staat.

Aan het eind van je werkdag bereid je via Teams met de Teamleider Accountbeheer nog een evaluatiegesprek van volgende week voor. Als je na een dag met plezier werken thuis komt hoor je nog net het nieuws over de kabinetsplannen aangaande de nieuwe pensioenwetgeving. Je maakt snel nog een notitie voor je gesprek met de pensioenverzekeringsagent dat voor morgen gepland staat.

Is dit wat voor jou?

Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd krijgt
Durf jij het als HR adviseur anders te doen en te werken bij een bedrijf dat groeit door duurzaam en praktisch te ondernemen? Wij leveren producten en diensten die bijdragen aan een gezondere samenleving en zoeken altijd naar nóg duurzamere facilitaire oplossingen. Het kan in onze ogen altijd groener. Dat doen we op een betaalbare, goedkope manier zonder poespas. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Daarom zoeken we jou!

Ben jij de HR adviseur die met ons mee wil groeien en buiten de gebaande paden durft te werken?
Want als je doet wat iedereen doet, vinden we nooit die kandidaten met lef en sprankeling om nog meer bedrijven en organisaties te laten kennismaken met onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. We werken hard voor onze opdrachtgevers maar ook aan een fijne werkomgeving voor jou en je collega’s.

Herken jij jezelf hierin en ben jij de creatieve en flexibele HR-collega die wij zoeken?
Je werkdag als HR adviseur bij Ological is veelzijdig en nooit hetzelfde. Omdat Ological een MKB-bedrijf is, ben jij de specialist in jouw vakgebied. Denk hierbij o.a. aan wet- en regelgeving, loopbaanbegeleiding, verzuim en pensioenen. Je hoeft niet alles direct te weten maar door je natuurlijke interesse in jouw vakgebied weet je de kennis snel te vergaren. Je vormt, samen met een collega, het HR-team en bent verantwoordelijk voor de afdeling HR. We zoeken een kandidaat die met een positieve blik kijkt naar hoe dingen geregeld zijn, verbeteringen signaleert en deze op een constructieve manier zelfstandig doorvoert. Je vindt werving & selectie, waar wel 50% van je werktijd uit kan bestaan, een mooie uitdaging. Je bent sparringpartner en aanspreekpunt voor directie, collega’s en diverse interne en externe partijen. Fungeer jij graag als spil- en aanspreekpunt op het brede gebied van personeelszaken en arbeidsvoorwaarden? Solliciteer dan direct!

Dit ben jij:

  • Jij hebt minimaal een hbo-werk- en denkniveau, dankzij een HR-gerelateerde opleiding. Ook heb je minimaal 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied . Natuurlijk ben je een expert binnen het HR-gebied en ben je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.
  • Je bent gewend aan een hectische werkomgeving, waarin je accuraat en integer kunt opereren. Uiteraard zijn je communicatieve en sociale vaardigheden uitstekend en ben je niet bang om je van een assertieve kant te tonen.
  • Word en Excel kennen voor jou geen geheimen en je bent een echte aanpakker: je ziet wat er moet gebeuren en je pakt deze taken zelf ook op.
  • Je werkt oplossingsgericht en zelfstandig.
  • Onze korte en directe communicatielijnen passen helemaal bij jou.

Dit bieden we jou:

Een uitdagende parttime baan voor 24-32 uur per week waarbij je rapporteert aan de directeur en de managers ondersteunt. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, goede voorwaarden, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch en vooral ook onderscheidend duurzaam bedrijf.

Dit zijn wij

De meest duurzame facilitaire dienstverlener van Nederland. Zo kun je Ological het beste omschrijven. Wij leveren duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten die bijdragen aan een gezondere samenleving. Dit doen we door duurzaam en praktisch te ondernemen. We groeien flink. Daarom zoeken we jou. Want de toekomst maak je zelf!

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Meer weten of solliciteren?

Mail je cv en een korte motivatie waarom jij denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet én waarom onze  4 G’s bij jou passen.

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong Frijters of mail naar P&O@ological.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.