HR Adviseur (24 - 32 uur)

#méérdanlogisch.

Voor onze opdrachtgever Ological zijn we op zoek naar een HR Adviseur. Je zult, samen met een collega, het HR-team vormen en verantwoordelijk zijn voor de volledige HR-functie. Hoewel je werkzaamheden afwisselend zullen zijn, is de verwachting dat je ongeveer 50% van de tijd bezig bent met werving & selectie. De overige 50% van de tijd zul je bezig zijn met adviseren en structureren van HR-taken. Denk hierbij o.a. aan wet- en regelgeving, loopbaanbegeleiding, verzuim en pensioenen. We zoeken een kandidaat die positief kijkt naar hoe dingen geregeld zijn, verbeteringen signaleert en deze op een constructieve manier zelfstandig doorvoert. Omdat Ological een MKB-bedrijf is, ben jij de specialist op jouw vakgebied. Je bent sparringpartner- en aanspreekpunt voor o.a. de Algemeen Directeur en diverse interne en externe partijen.

Organisatie- en afdelingsomschrijving
Ological is koploper in duurzame facilitaire totaaloplossingen op het gebied van waterkoelers, toilethygiëne en schoonloopmatten. Ological is opgericht in 2010 en beschikt op dit moment over in totaal 19 werknemers. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen het bedrijf. Het DNA van Ological, groen doen en denken, komt terug in alle besluiten. Gezondheid bevorderen en het milieu om ons heen zoveel mogelijk sparen: dat is het uitgangspunt bij alles wat ze doen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat dan ook erg hoog op de agenda.

Het bedrijf kenmerkt zich door een hoge dynamiek; er wordt snel geschakeld en besloten. Er heerst een informele sfeer, waarbinnen collega’s de lat hoog leggen voor zichzelf en elkaar. Een cultuur van handen uit de mouwen steken en waarin iedereen individueel en in teamverband een bijdrage levert. Je vormt samen met een andere collega de HR-afdeling, waarbij de collega parttime meer de administratieve HR-ondersteuning verzorgt. Je rapporteert in deze rol direct aan de Algemeen Directeur.

Functie-eisen
Wij denken dat je deze rol goed kunt uitvoeren als je:
- Beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde HR opleiding;
- Een aantal jaren ervaring hebt binnen HR, bij voorkeur in een vergelijkbare rol;
- Een gedegen kennis hebt van werving & selectie;
- Voor minimaal 24 en maximaal 32 uur beschikbaar bent

Aanbod
Bij Ological krijg je een marktconform salaris, een aantal secundaire voorwaarden, de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als professional en de kans om mee te groeien met de organisatie.

Meer weten of solliciteren?

Ological kiest er voor deze opdracht voor om exclusief met Expand samen te werken.
Heb je interesse n.a.v. bovenstaande tekst? Reageer dan direct via de website van Expand.

Wil je meer informatie, heb je een vraag of twijfel je ergens over? Laat het ons alsjeblieft weten!
Emiel is te bereiken op 073 61 55 980 en via email op emiel.mulder@expand.nl.