Word jij onze nieuwe Financieel Medewerker Klantenservice?

#méérdanlogisch.

Dinsdagochtend 10.00 uur. Je bent druk bezig met het inboeken van inkoopfacturen als ineens de telefoon gaat: een klant wil graag bio-bekers bestellen voor bij zijn waterkoeler. En oh ja, nu hij jou toch aan de lijn heeft: is er misschien al nieuws over zijn verbruiksoverzicht en daarmee samenhangende CO2 besparing op zijn toilethygiëne van Ological. Snel een mail naar Verkoop & Marketing met alle gegevens, want dit overzicht moet snel de deur uit! Daarna ga je de voorraden controleren voor de maandafsluiting en weer verder met het aanmaken van nieuwe waterkoeler-abonnementen en debiteuren. Vervolgens verwerk je de bestellingen en de verkoopfacturen en maak je een betaalbatch aan. Tussendoor bellen en mailen er nog een paar klanten met uiteenlopende vragen. Nog even samen met je collega’s de routes voor de monteurs klaarmaken en voor je het weet is er weer een dag voorbij!

Is dit iets voor jou?

Veelzijdig en uitdagend. Dát is hoe jouw werkdag als Financieel Medewerker Klantenservice bij Ological eruit ziet. In deze functie ben jij medeverantwoordelijk voor de Klantenservice en in het bijzonder voor de brede financiële administratie. Dit houdt in: de klanten-, contracten en debiteurenadministratie; de inkoop-, voorraad- en crediteurenadministratie; de bankadministratie. Je biedt het Hoofd Klantenservice ondersteuning bij o.a. de betalingen en het cashflowbeheer, bij de BTW- aangiftes en bij de verschillende financiële analyses. Daarnaast heb je veelvuldig contact met klanten en ondersteun je hen bij alle mogelijke vragen. Bij Ological kiezen we er namelijk voor om de volledige klantenondersteuning (financieel én operationeel) op één Klantenservice-afdeling uit te voeren.

Dit ben jij:

  • Jij bent financieel geschoold op minimaal mbo4- of hbo-niveau
  • Je hebt een brede interesse zowel in het financiële vakgebied als daarbuiten
  • Je kunt snel schakelen dankzij jouw ervaring met een financieel-administratief systeem zoals bijvoorbeeld Multivers of Exact
  • Jij bent zorgvuldig en accuraat in je administratie en kunt goed prioriteiten stellen
  • Je bent van nature communicatief, pragmatisch, dienstverlenend en service gericht ingesteld

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Ological wil haar medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Financieel Medewerker Klantenservice.

 

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Meer weten of solliciteren?

Mail je CV en korte motivatie waarom jij denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom de 4 G’s bij jouw passen (zie onze website www.ological.nl). Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 of mail naar p&o@ological.nl en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar alle vacatures