Ben jij onze nieuwe Medewerker Telefonische Verkoop Binnendienst voor 20 uur per week?

#méérdanlogisch.

Dinsdagmiddag 13.00 uur. Na het afstemmen met de Commercieel Manager en je directe collega ga je snel aan de slag. Je behandelt de binnengekomen online aanvragen voor professionele leidingwaterkoelers en belt deze leads op om tot een samenwerking te komen. Vervolgens ga je met een doelgroepenbestand en je belscripts enthousiast leads bellen om afspraken te maken voor je buitendienst collega's voor onze concepten met leidingwaterkoelers, duurzame toilethygiëne en Papercycles. Indien nodig voorzie je de leads van meer inhoudelijke informatie per mail om in tweede instantie, de week erop, alsnog de afspraak in te plannen. Nadat je de database hebt bijgewerkt, een aantal afspraken hebt gemaakt en een deal voor een leidingwaterkoeler hebt afgesloten zit de werkdag er al weer op en ga je tevreden naar huis. Je verheugt je al op volgende week als we gaan starten met een zomeractie om extra nieuwe klanten te werven.

Is dit iets voor jou?

Hierboven hebben we beschreven hoe jouw uitdagende parttime werkdag als Medewerker Telefonische Verkoop Binnendienst bij Ological eruitziet. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Manager en ben jij samen met je directe collega en collega’s van het marketing en sales de spil van de commerciële organisatie en medeverantwoordelijk voor de directe groei van Ological.

Dit ben jij:

  • Jij hebt minimaal mbo-niveau en (basis)kennis van Office (Excel) en Outlook
  • Jij bent van nature positief en je communiceert makkelijk per telefoon op alle niveaus
  • Jij hebt bewezen succesvolle aantoonbare ervaring met commercieel bellen
  • Je bent van nature communicatief, pragmatisch, dienstverlenend en service gericht ingesteld
  • Jij bent zorgvuldig, accuraat en kunt goed prioriteiten stellen, waarbij dagelijks succes een belangrijke drijfveer voor je is
  • Jij vindt het leuk om onze duurzame dienstverlening concepten met Leidingwaterkoelers en toilethygiëne op basis van de vier G’s:” Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker”- uit te dragen

Dit zijn wij:

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Ological wil haar medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. Deze functie is een uitdagende parttime baan voor 20 uur per week met vaste werktijden. Samen met je collega zorg je voor een volledige bezetting op de afdeling. Je werkt in principe nooit op maandagochtend en vrijdagmiddag. Daarnaast werk je op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag.
De Ological werksfeer is inhoudelijk, motiverend en informeel. Een echte Ological collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat we op zoek zijn naar een Medewerker Telefonische Verkoop Binnendienst. 
 

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Meer weten of solliciteren?

Mail je CV en korte motivatie waarom jij denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet en waarom de 4 G’s bij jouw passen (zie onze website www.ological.nl). Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 of mail naar p&o@ological.nl en vraag naar Susan Nagtzaam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar alle vacatures