P&O Functionaris

#méérdanlogisch.

Word jij onze hands-on P&O-functionaris (20-24 uur)?

Meteen als je binnenkomt gaat de telefoon: een manager geeft een ziekmelding door. Je handelt de melding af in het systeem. Ook check je meteen of er nog nieuwe verlofaanvragen binnen zijn gekomen die verwerkt moeten worden. In je mailbox vind je een paar sollicitaties, die je meteen even bespreekt met de betreffende manager. Daarna ga je aan de slag met het maken van een functieprofiel van de te werven kandidaat en je legt contact met de juiste wervingskanalen om de vacature zo snel mogelijk  met de juiste persoon ingevuld te krijgen. Je bereidt het evaluatiegesprek van morgen alvast even voor. In de middag overleg je met de algemeen directeur over een personeelsmemo. Voordat je naar huis gaat schrijf je nog een paragraaf voor het nieuwe personeelshandboek.

 

Is dit iets voor jou?
Dit is hoe een typische werkdag als P&O functionaris bij Ological eruit zou kunnen zien: veelzijdig en nooit hetzelfde. Je houdt je in deze functie bezig met zowel de inhoudelijke als de praktische én administratieve kanten van P&O. Je vindt het onderdeel werving & selectie leuk en een uitdaging dit omdat 50 % van je werktijd hier uit bestaat. Je werkt samen met de algemeen directeur aan een opzet en professionalisering van de P&O functie in een sterk groeiend bedrijf. Fungeer je ook graag als aanspreekpunt voor de managers op het gebied van personeelszaken en arbeidsvoorwaarden? Dan ben jij dé parttime P&O functionaris die wij zoeken.

Dit ben jij:
Jij hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau, dankzij een P&O-gerelateerde opleiding en werkervaring. Natuurlijk ben je een expert binnen je vakgebied en ben je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Je bent gewend aan een hectische werkomgeving, waarin je accuraat en integer kunt opereren. Uiteraard zijn je communicatieve en sociale vaardigheden uitstekend. Word en Excel kennen voor jou geen geheimen en je bent een echte aanpakker: je ziet wat er moet gebeuren en je pakt deze taken zelf ook op. Je hoeft niet taakgericht te worden aangestuurd en kan oplossingsgericht zelfstandig werken. Onze korte en directe communicatielijnen passen helemaal bij jou.

Dit bieden we jou:
Een uitdagende parttime baan voor 20-24 uur per week waarbij je rapporteert aan de algemeen directeur en de managers ondersteunt. Je ontvangt bij Ological een marktconform salaris, goede voorwaarden, een reiskostenvergoeding en de nodige flexibiliteit in een enthousiast, dynamisch en vooral ook onderscheidend duurzaam bedrijf.

Dit zijn wij

Duurzaam en praktisch. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels al gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten. Wij bewijzen dat duurzaam en zakelijk perfect samengaan en zijn flink aan het groeien. Daarom zoeken we jou!

Solliciteer direct!

Max. 10,00MB

Meer weten of solliciteren?

Mail je cv en korte motivatie waarom jij denkt dat je aan de vereiste kwalificaties voldoet én waarom onze 4 G’s bij jou passen (zie onze website www.ological.nl). Wil je meer weten over deze functie? Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Ans de Jong Frijters of mail naar p&o@ological.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Terug naar alle vacatures