Technisch operationeel medewerker

Roosendaal 32 - 40 MBO 3-4

Technisch operationeel medewerker

Datum publicatie: 17-10-2023

Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij al partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken heeft onze organisatie een mooie groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een technisch operationeel medewerker voor de klantenservice. Een echte aanpakker met planmatig inzicht en die het team technisch vanuit de binnendienst coacht en ondersteunt.

Het team

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het operationele team, waar jij onderdeel vanuit maakt, is op te delen in de klantenservice- en de buitendienst. Het team wordt geleid door Ronald Moorman (manager operations) en bestaat nu uit 5 collega's op de klantenservice en 7 collega's in het serviceteam. De klantenservice is de spil van het operationele hart van de organisatie. Vanuit deze afdeling wordt de planning gemaakt, onze klanten te woord gestaan en de financien verwerkt.  Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het operationele team kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Wat houdt het precies in?

Als technisch operationeel medewerker heb je een dynamische rol binnen het klantenserviceteam. Je houdt je dagelijks bezig met het voorbereiden en plannen van installaties en het technisch ondersteunen van de collega's. Je werkt hierbij nauw samen met de collega's van het sales, magazijn en de service. Hiernaast ben je Ronald zijn rechterhand op het gebied van techniek en ontwikkelen jullie samen wat er aan technische kennis nodig is om de ambities van de organisatie te ondersteunen. 

Dankzij jouw ervaring:

  • Zorg je voor tevreden (nieuwe) klanten door installaties en storingen goed voor te bereiden, te plannen en de klant geinformeerd te houden;  
  • Kan je op basis van jouw technische kennis storingsmeldingen beter analyseren en (telefonisch) oplossen; 
  • Bied je technische ondersteuning op afstand aan de collega's in de service; 
  • Help je door jouw technische kennis mee structuren te bouwen.

 

Deze baan is echt iets voor jou als

Je blij wordt van plannen, je je collega's graag helpt door te coachen en ondersteunen op technisch gebied, en je graag tijdens kantooruren werkt. 

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een arbeidsmarktconform salaris; 
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 65% van de premie voor onze rekening nemen;
  • Wij werken van half 9 tot 5 en niet in de avonden en de weekenden; 
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening. 

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / hr@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.