Servicemonteur

Roosendaal 32 - 40 MBO 3-4

Servicemonteur

Datum publicatie: 28-08-2023

Bij ons in Roosendaal werken wij met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening. Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilet hygiëne. Belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het installeren van diverse wateroplossingen en het oplossen van storingen aan onze producten. Tijdens deze klantbezoeken onderhouden we niet enkel onze producten maar vooral ook de relatie met de klant. Daarom breiden wij ons team graag uit met een sympathieke servicemonteur. Jij bent namelijk onze expert op locatie (en dus het gezicht van Ological die ze het beste kennen).

Wat houdt het precies in?

Lichte installatie- en storingswerkzaamheden met een sociaal component.

Als servicemonteur op pad bezoek jij onze nieuwe en bestaande klanten door heel Nederland in je eigen Ological auto. Je collega's van de afdeling klantenservice stippelen de route voor je uit zodat jij met de juiste spullen vanuit het magazijn op pad kunt. Je bezoekt circa 4/5 klanten per dag. Eenmaal op locatie heb je vaak contact met de receptioniste of facilitair medewerker. Je bespreekt wat er nodig is, legt uit wat jij van plan bent te doen en zorgt na onderhoud even voor terugkoppeling. In de praktijk gaat het om het installeren van waterleidingkoelers en Quookers en storingen aan diverse wateroplossingen analyseren en repareren. Onderweg pak je ook nog een onderhoudsbeurtje mee. Vaak is het al mogelijk om rond 08:00 bij de klant te beginnen waardoor je ook lekker op tijd je dag kunt afsluiten.

Je hebt voor deze rol twee rechterhandjes nodig en een positieve instelling!

Het serviceteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het serviceteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, bestaat nu uit 6 personen. Terwijl de klantenservice vooral vanuit kantoor werkt en het voorbereidend werk doet voor de monteurs en serviceverleners werk jij vooral bij de klant op locatie. Aan het einde van de dag tref je je collega's op kantoor en in het magazijn.

Deze baan is echt iets voor jou als

Je het fijn vindt om klanten te ontzorgen je plezier hebt in auto rijden en als je graag werk doet met impact!

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op. Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / layla@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.