Teamleider Commerciële Binnendienst Medewerker

Roosendaal 28 - 40 MBO 3-4

Teamleider Commerciële Binnendienst Medewerker

Datum publicatie: 28-08-2023

Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij al partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken heeft ons commerciële team een mooie groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een teamleider voor de commerciële binnendienst. Een echte aanpakker die weet hoe het goede gesprek gevoerd wordt en die het team echt een stapje verder kan brengen.

Het salesteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het salesteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, is op te delen in de binnen- en de buitendienst. Het team wordt geleid door Ralf Verboven en bestaat nu uit 5 personen. Het salesteam, werkt nauw samen met het marketingteam voor de ontwikkeling van de salesstrategie en -materiaal. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het marketing- en salesteam kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Wat houdt het precies in?

Als teamleider commerciële binnendienstmedewerker heb je een pro-actieve rol binnen het salesteam. Je houdt je dagelijks bezig met de verkoop van duurzame wateroplossingen aan de hand van aansprekende concepten zoals bijvoorbeeld Schoolwater. Salesmanager Ralf zorgt voor de salesplannen, tools en een database waar jij en je collega's in de binnendienst mee aan de slag kunnen.

Dankzij jouw ervaring op het gebied van sales:

  • Maak jij ieder gesprek net een tandje beter;
  • Bouw jij actief mee aan een groeiend aantal nieuwe klantrelaties en zorgt voor het behoud en de ontwikkeling van de huidige klanten;
  • In deze rol ga jij aan de slag met telefonische benadering van prospects, het opvolgen van offertes en het voeren van gesprekken met betrekking tot verlenging van de overeenkomst.

Daarnaast heb jij een coachende rol richting je collega's waarbij jij je richt op hun ontwikkeling en spar je hierover met Ralf. 

Deze baan is echt iets voor jou als

Je blij wordt van een commerciële rol, je je leidinggevende vaardigheden wil ontwikkelen, je het prettig vindt om met een interessant en kwalitatief verhaal aan de slag te gaan en je graag tijdens kantooruren werkt.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een arbeidsmarktconform salaris met een leuke bonusregeling; 
  • Je bouwt pensioen op waarbij wij ruim 65% van de premie voor onze rekening nemen;
  • We geven je 25 vakantiedagen per jaar;

Daarbovenop werken wij in Roosendaal met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening.

Lijkt het je wat?

Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / layla@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.