Flexibele bijbaan: Magazijnmedewerker

Roosendaal 1 - 10 MBO 1-2

Flexibele bijbaan: Magazijnmedewerker

Datum publicatie: 12-10-2023

Bij ons in Roosendaal werken wij met een kleine club mensen: denkers en doeners, van servicemonteurs tot aan accountmanagers, aan duurzame facilitaire dienstverlening. Voor circa 800 bedrijven in Nederland zijn wij partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilethygiëne. In ons magazijn zorgen we ervoor dat er diverse taken worden uitgevoerd die bijdrage aan onze dienstverlening.

Het Team

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het serviceteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, bestaat nu uit 6 personen. .In het magazijn is onze collega Astrid verantwoordelijk voor alles wat erin en eruit gaat! Zij werkt hierbij nauw samen met de collega's van de klantenservice en serviceverleners- en monteurs en doet dit vanuit ons magazijn in Roosendaal. 

In ons magazijn is collega Astrid verantwoordelijk voor het magazijn en de inkoop binnen de organisatie. Jij ondersteunt haar door diverse lichte magazijnwerkzaamheden uit te voeren, zoals:

  • Je verwerk gebruikte papieren handdoekjes in onze pers en zorgt ervoor dat deze vervolgens verzonden worden naar het recycle bedrijf;
  • Je zorgt ervoor dat er overzicht is in het magazijn en dat deze schoon blijft, net zoals het buitenterrein;
  • Op verzoek van Astrid maak je kleine orders verzendklaar, voer je een controle hierop uit en verpak je de verzending zodat het mee kan met DHL;
  • Samen met Astrid optimaliseer je het magazijn.

Dit bieden wij:

  • Een flexibele bijbaan binnen een duurzame organisatie;
  • Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. Je hebt tijd ergens binnen dit tijdsframe, dit kan al vanaf één uur per dag en in de avonden houd je gewoon tijd voor je hobby's en vrienden!
  • Een leuk informeel team met enthousiaste collega’s;
  • Naast een marktconform salaris krijg je uiteraard ook vakantiegeld en vakantiedagen.

Dit ben jij:

  • Je beheerst de Nederlandse taal of engelse taal;
  • Je bent minimaal 1 uur per week beschikbaar tussen maandag en vrijdag van 08.30-17.00 uur.

Meer weten of solliciteren?
Bel dan naar 0165 – 769 069 en vraag naar Layla van Balkom – Boer, HR adviseur bij Ological B.V.

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.