Commercieel medewerker binnendienst

Roosendaal 24 - 40 MBO 3-4

Commercieel medewerker binnendienst

Datum publicatie: 27-05-2024

In Nederland zijn wij de partner op het gebied van duurzame waterkoelers en toilethygiëne. Om nog meer positieve impact te kunnen maken heeft ons commerciële team een mooie groei-ambitie.

Om die te realiseren breiden we ons team graag uit met een enthousiaste commerciële medewerker voor de binnendienst. Een echte aanpakker die weet hoe het goede gesprek gevoerd wordt.

Het Salesteam

Bij Ological werken we met circa 25 personen. Het salesteam, waar jij onderdeel vanuit maakt, is op te delen in de binnen- en de buitendienst. Het team wordt geleid door Ralf Verboven en bestaat nu uit 5 personen. Het salesteam, werkt nauw samen met het marketingteam voor de ontwikkeling van de salesstrategie en -materiaal.

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van het marketing- en salesteam kiezen steeds meer bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland voor duurzame facilitaire dienstverlening. En dat maakt impact.

Wat houd het in?

Je houdt je dagelijks bezig met de verkoop van duurzame wateroplossingen aan de hand van aansprekende concepten zoals bijvoorbeeld Schoolwater. Salesmanager Ralf zorgt voor de salesplannen, tools en een database waar jij en je collega's in de binnendienst mee aan de slag kunnen.

Dankzij jouw ervaring op het gebied van sales:

 • Bouw jij actief mee aan een groeiend aantal nieuwe klantrelaties; 
 • Zorg je voor het behoud en uitbreiding van de huidige klanten; 
 • Weet jij precies hoe het gesprek net een tandje beter kan worden gevoerd;

In deze rol ben je vooral aan de slag met telefonische benadering van prospects, het opvolgen van offertes en het voeren van gesprekken met betrekking tot verlenging van de overeenkomst.

Deze baan is echt iets voor jou als

Je blij wordt van een commerciële rol, je het prettig vindt om met een interessant en kwalitatief verhaal aan de slag te gaan en je graag tijdens kantooruren werkt.

Dit bieden we jou: 

 • Een marktconform salaris met 8% vakantiegeld; 
 • Een mooie bonus bij het behalen van je targets;
 • Ological besteedt veel aandacht aan interne opleiding en coaching. In deze rol ga je jouw commerciële vaardigheden, samen met ons, verder ontwikkelen;
 • Bij Ological verkoop je onderscheidende, duurzame proposities en hoogwaardige dienstverlening. Hier ga je alles over leren, zodat je jouw klanten goed kunt adviseren;
 • Flexibele werktijden.

Verder ben jij: 

 • Zelfstandig en creatief. Met deze kwaliteiten weet je klanten te overtuigen om een gezonde deal te sluiten;
 • Praat je gemakkelijk, maar vergeet je niet om de vraag van de klant te achterhalen;
 • Spreek en schrijf je uitstekend Nederlands;
 • Woonachtig in de omgeving van Roosendaal.

Heb je ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst, Verkoopmedewerker of binnen een callcenter? Dat is een pluspunt. Kun je nog niet bij alle punten een vinkje zetten, maar wil je hier wel naartoe groeien? Ook dan horen we graag van je!

Verder ben jij: 

Lijkt het je wat? Heb je interesse en zou je graag met ons in gesprek gaan? Fijn! Wij komen graag met je in contact. Als je je naam en telefoonnummer achter laat op onze website dan neemt Layla zo spoedig mogelijk contact met je op. Bel of mail je liever zelf? Dat kan uiteraard ook. Layla van Balkom-Boer is te bereiken via 0165-769 069 / hr@ological.nl. Tot snel!

Dit zijn wij

Duurzaam, praktisch en toch zakelijk. Zo kun je onze milieuvriendelijke facilitaire producten en diensten het beste omschrijven. Wij gaan voor het combineren van 4 G’s in alles wat we doen: Gezonder, Groener, Goedkoper en Gemakkelijker. Veel bedrijven en organisaties maken inmiddels gebruik van onze duurzame leidingwaterkoelers, toilethygiëne en aanverwante artikelen en diensten.

Ook als werkgever houden we de zaken goed in balans: zowel werk als privé. Uitdagend werk én respect voor jouw privé leven. We houden van helderheid en open communicatie. Dat werkt prettig in onze kleine organisatie. Als onderdeel van ons team draag je direct bij aan een duurzamer land. Binnen onze organisatie is ieder zijn bijdrage belangrijk, jij maakt direct impact met jouw werkzaamheden.